Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osijek

Čačić: Fizički boli kad vidim nekog tko je elementarno glup

kukuriku osijek (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/3
19.11.2011.
u 12:26

Još 15 dana i HDZ ide u opoziciju! - izračunao je Ivan Jakovčić pred promzrlim Osječanima na skupu kukuriku koalicije.

OSIJEK - Još 15 dana i HDZ ide u opoziciju! - izračunao je Ivan Jakovčić pred promzrlim Osječanima na središnjem gradskom Trgu Ante Starčevića na predizbornom skupu Kukuriku koalicije dok ih je predsjednik HNS-a Radimir Čačić  pozdravio s "Cari Amici, dragi Slavonci!". Prvi čovjek SDP-a Zoran Milanović dodao je kako nije svejedno tko je u Hrvatskoj na vlasti.

- Razgovarao sam jučer s prijateljem i kolegom Zoranom i pokušavao mu objasniti koliko me ponekad fizički boli kad vidim nekog tko je elementarno glup. Vjerojatno ste i vi jednom osjetili da se u zraku fizički osjeća neko psihičko stanje. Na žalost, to nije demagogija jer svi mi u Hrvatskoj u komunikaciji osjećamo strah od budućnosti – rekao je Čačić.

Predstavljajući kandidate s izborne liste za IV. Izbornu jedinicu u kojoj je nositeljica, esdepeovka dr. Biljana Borzan rekla je kako "Slavoniji ne treba zapostavljanje, niti inat". Njezin stranački predsjednik Zoran Milanović istaknuo je kako "nije svejedno tko je u Hrvatskoj na vlasti".

- Rješenje je vlast koja vidi probleme u Slavoniji i Baranji. Uspjeh Hrvatske mjerit će se uspjehom najsiromašnijih regija - poručio je Milanović ilustrirajući dosadašnju politiku i vlast kao zdenac iz kojega "je svatko grabio samo za sebe, a ne kao zdenac od kojega bi svi imali koristi".

Komentara 243

OB
-obrisani-
17:11 19.11.2011.

...Čačić: Fizički boli kad vidim nekog tko je elementarno glup ... i dodao...zato sam poskidao sva ogledala

KU
kukuriku
17:19 19.11.2011.

..a drug-Cácíc´si je dobro postavija svoju-osobnu analizu, \"elementarno-bezskrupulozno- glup\"..-:))

OB
-obrisani-
20:37 19.11.2011.

hahhahahah istina !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije