Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u n. vinodolskom

Butković tvrdi da nije znao za Marićevu ostavku, otkrio što ga je pitao tren prije

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
15.07.2019.
u 14:56

Marić se danas nakon potpisivanja ugovora o darovanju nekretnina u Novom Vinodolskom obratio javnosti i objasnio da više ne može raditi pod pritiskom te da je uputio zahtjev Saboru  za aktiviranje zastupničkog mandata.

Oleg Butković sjedio je pored uskoro bivšeg ministra Gorana Marića u trenutku kada je u Novom Vinodolskom najavio svoju ostavku na mjesto ministra državne imovine. Butković tvrdi da nije znao da Marić namjerava podnijeti ostavku, a prije obraćanja pitao ga je treba li mu mikrofon.

- Čuli ste njegove razloge i ja to ne želim komentirati. Predsjedništvo stranke i Nacionalno vijeće je donijelo odluku da će predsjednik Vlade predložiti neku rekonstrukciju Vlade, vidjet ćemo kad dođe tko će i što će biti -  rekao je ministar mora, prometa i infrastrukture.

Marić se danas nakon potpisivanja ugovora o darovanju nekretnina u Novom Vinodolskom obratio javnosti i objasnio da više ne može raditi pod pritiskom te da je uputio zahtjev Saboru  za aktiviranje zastupničkog mandata.

- Nisam u stanju prihvatiti neviđeni udar na sebe i svoju obitelj - rekao je Marić i dodao da više nije dostupan jer je vratio mobitel Ministarstvu.

Komentara 4

CR
croban1111
16:42 15.07.2019.

Prodani mediji oblikuju javno mišljenje.Mislim da je vrijeme.

ŽA
žalosnababanarikača
15:39 15.07.2019.

Članovi Marićeve obitelji pod pritiskom njihovih članova HDZ mafije. Prekršili su omertu(zakon šutnje).

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
15:06 15.07.2019.

podrška članovima organizacije BORG tj produžnici HDZa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije