Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pelješki most

Butković: Tunel je probijen 74 dana prije roka, ni COVID-19 nije zaustavio velike projekte

15.01.2021.
u 13:09

Oleg Butković sudjelovao je danas na svečanosti potpisivanja ugovora i sporazuma za obnovu i modernizaciju luka na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković sudjelovao je danas na svečanosti potpisivanja ugovora i sporazuma za obnovu i modernizaciju luka na području Dubrovačko-neretvanske županije. Ministar je potom održao sastanak s predstavnicima izvođača i nadzora na projektu izgradnje Pelješkog mosta.

Nakon sastanka organiziran je odlazak na gradilište pristupnih cesta kod tunela Debeli brijeg na Pelješcu.

VIDEO: Ministar Oleg Butković na gradilište pristupnih cesta kod tunela Debeli brijeg na Pelješcu., snimila: Slavica Vuković

– Na dionici smo koju izvodi Strabag, to je druga faza projekta. Probijen je tunel 74 dana prije roka, prošli smo njime, a pristupne ceste izgledaju dobro. Kao što smo čuli i na sastanku, sve je u redu i ne očekujem veće teškoće. Iako je ova pandemija koronavirusa kroz godinu dana imala utjecaja, nije zaustavila velike projekte poput Pelješkog mosta – rekao je Oleg Butković.

VIDEO: Ministar Oleg Butković obišao tunel Debeli Brijeg na Pelješcu

VIDEO: Pelješki most - vožnja kroz tunel Debeli brijeg, video: Slavica Vuković

VIDEO: Tunel Debeli brijeg, video: Slavica Vuković

Komentara 12

Avatar PatriaCro
PatriaCro
15:33 15.01.2021.

Bravo Plenki i HDZ ! Ove godine otvaramo Pelješki most.

DU
Deleted user
14:26 15.01.2021.

Uzrok velikog odsupanja od plana je loš plan.

CB
cro.bos.
14:52 15.01.2021.

SVEČANOST??? potpisivanja ugovora!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije