Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje gradnja

Butković: Trebamo biti ponosni na Pelješki most, a o Izetbegoviću neću, nije to moj nivo

Oleg Butković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.07.2018.
u 18:23

Butković je rekao kako je danas počela gradnja Pelješkog mosta i da svi trebaju biti sretni i ponosni što je to konačno krenulo

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković u ponedjeljak je rekao da zbog početka gradnje Pelješkog svatko treba biti sretan i ponosan, a nije želio komentirati najavu predsjedatelja Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića da će podnijeti tužbu protiv Hrvatske Međunarodnom sudu za pravo mora u Hamburgu i Međunarodnom sudu pravde u Haagu.

"Nije to moj nivo", rekao je Butković novinarima prije početka sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a upitan kako komentira činjenicu da je Bakir Izetbegović najavio pokretanje dvije tužbe zbog početka gradnje Pelješkog mosta.

Butković je rekao kako je danas počela gradnja Pelješkog mosta i da svi trebaju biti sretni i ponosni što je to konačno krenulo.

"Znate koliko se o tom mostu pričalo, koliko je bilo pokušaja da to sve skupa krene. Nakon što smo osigurali bespovratna sredstva i u prisustvu premijera Andreja Plenkovića potpisali ugovor o gradnji Pelješkog mosta taj postupak ide, a ostalo neću komentirati", rekao je Butković.  

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović ranije je ocijenio da je početak gradnje Pelješkog mosta "flagrantno kršenje suvereniteta" Bosne i Hercegovine te je najavio kako će stoga biti poduzeti odgovarajući koraci pred međunarodnim institucijama.

Plenković: Pelješki most sinteza je ideje 16+1

Oleg Butković
1/10

Komentara 9

BE
berija
18:52 30.07.2018.

Bakire, Bakire... Tebi je baš drago držati Hrvatsku za jajca. E, još koja godina i neće više moći. Radiš lošu stvar, gledaš što više konfrontirati Hrvate i Bošnjake, obit će ti se to o glavu. Preko Sandžaka možeš do Kosova i Albanije a kad tamo srpsko-makedonsko-grčka sačekuša prije Turske. Erdogana će vojska ubiti prije ili poslije, samo neka još malo zabrlja.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
21:10 30.07.2018.

a zasto ga nisi poslo u rodno mjesto?

Avatar prahrvat
prahrvat
22:55 30.07.2018.

uuuuu. nije moj nivo. spustio mu pošteno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije