Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATRAŽILI NJEGOVU OSTAVKU
Povratak na članak

Butković: 'Nema govora o ukidanju liberalizacije taksi prijevoza'

Sekcija taksi prijevoznika Hrvatske obrtničke komore (HOK) zatražila je u srijedu Butkovićevu ostavku

Komentari 4

KO
Korumpirani
15:33 18.03.2021.

Ne traže ukidanje liberalizacije nego provođenje zakona jer rade neprijavljeni ljudi na crno,rade umirovljenici prijavljeni na dva sata ili četri ,a rade čitavi dan.Otvaraju se razne jdoo firme za 10 kuna koje ne plačaju ništa dovedu je do blokade otvarajuu nove .Ne provodi se zakon i nema kontrole.A za cijenu se najviše bune ovi koji voze preko aplikacija jer im je preniska ,ako im ne paše neka ne voze došli budu drugi robovi koji budu vozili.

VL
MK
MKinkognito60
15:25 18.03.2021.

Pročitao sam nedavno protest upravo Splitskih taksista, evo jedno moje sjećanje. Došli sam sa jednog otoka trajektom ja i supruga sa dva kovčega kao prtljaga. Nasuprot trajektne luke na taxi stajalištu 3 taksija, priđem prvom i zatražim vožnju do na adersi u Osječkoj ulici. Gospodin taxist mi odgovori kako ne može sada na tako kratku relaciju jer očekuju putnike sa drugog trajekta koji će imati duge relacije, htio sam do slijedećeg ali nema preko reda. Nije bilo druge krenemo pješaka do željezničkog kolodvora gdje nas dostigne taxi jednakih boja kao i oni na stajalištu i zaustavi na mahanje, dam adresu vozač pozove preko radija može li mu netko dati upute kako stići na adresu jer on nije iz Splita, po radiju dobije upozorenje kako to nije njegov teren i neka im ne uzima putnike. Sada kad dolazim u Split i nisam autom pozovem uber i imam prijevoz u par minuta bez obzira jeli to sezona ili nije. Neka liberalizacije jer neće biti dijeljenja na poćeljne i nepoželjne relacije.

VL
ST
stefj
15:07 18.03.2021.

Ajd, bar nešto. Dugo smo čekali da se cijene taksi usluga normaliziraju i da se kvaliteta poveća, sada kada se napokon to dogodilo, sada se ekipa buni i traži povlašten status...

VL
Avatar Ena4444
Ena4444
11:10 19.03.2021.

Ministre koja davanja ima Uber koji propisi vrijede za njih što se tiče starosti auta nekažnjavanja i sl. Idemo svi u Split i Dubrovnik dok je sezona a većinu godine svi u Zagrebu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.