Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ

Burilovića nasljeđuju Mladen Karlić i Kata Krešić?

Luka Burilović
Goran Ferbežar/PIXSELL
05.03.2014.
u 13:22

Njegov je prijedlog da ga zamijenim na tom mjestu iako bih ja volio da on nastavi započeti posao, kaže Karlić.

Izbor Luke Burilovića za predsjednika Hrvatske gospodarske komore stavilo je na "slatke muke" vinkovački HDZ jer valja pronaći zamjene za mjesto predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Vinkovci i Gradskog vijeća Vinkovaca što je do sada obnašao Burilović.

Prvi čovjek vinkovačkog HDZ-a Luka Burilović je imenovan na ovu dužnost u rujnu 2012. kada je dotadašnji dugogodišnji predsjednik Tomislav Čuljak otišao u središnjicu stranke na dužnost političkog tajnika, a u lipnju prošle godine, nakon glatke pobjede na lokalnim izborima čiju je kampanju uspješno doveo do kraja, izabran je za predsjednika Gradskog vijeća i za desetak dana na sjednici Gradskog odbora HDZ-a podnijet će, kao što je i najavio odmah nakon izbora za prvog čovjeka HGK, ostavke na obje dužnosti.

- Njegov je prijedlog da ga zamijenim na tom mjestu iako bih ja volio da on nastavi započeti posao, ali vidjet ćemo što će biti odlučeno na Gradskom odboru. Već sam politički dovoljno zreo da mogu preuzeti tu dužnost. Što se tiče Kate Krešić, ona bi mogla također preuzeti vođenje Gradskog vijeća jer u prošlom mandatu je bila potpredsjednica i poznaje rad, ali ima više kandidata koji bi mogli isto tako kvalitetno odraditi taj posao - kaže vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić koji je od 2000. do 2002. vodio GO HDZ-a Vinkovci.

>>Luka Burilović: Neću biti na skrivenoj plaći, nego neovisan

>>Luka Burilović izabran za novog predsjednika HGK

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije