Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik hgk

Burilović podnio ostavku na mjesto predsjednika vinkovačkog HDZ-a

Luka Burilović
Goran Ferbežar/PIXSELL
11.03.2014.
u 12:05

Na njegovo mjesto je izabran gradonačelnik Vinkovaca, Mladen Karlić koji je od 2002. do 2004. već obnašao ovu dužnost

Novoizabrani predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović, kao što je i najavi pri izboru, podnio je u ponedjeljak navečer, na sjednici Gradskog odbora HDZ Vinkovci, ostavku na mjesto predsjednika vinkovačkog HDZ-a koji je na vlasti u gradu na Bosutu, od prvih demokratskih izbora 1990.

Na njegovo mjesto je izabran gradonačelnik Vinkovaca, Mladen Karlić koji je od 2002. do 2004. već obnašao ovu dužnost, a ovakav izbor je i sam gradonačelnik najavio nakon izjave Luke Burilovića kako će podnijeti ostavke na svoje političke dužnosti. Na sljedećoj sjednici Gradskog odbora, za koji dan, Kata Krešić će biti imenovana predsjednicom Gradskog vijeća Vinkovaca budući je Luka Burilović i na tu dužnost podnio ostavku.

>>Luka Burilović: HGK mora imati utjecaj na zakone u Hrvatskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije