Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Platio sudske troškove

VIDEO Bunjcu razbili naočale Dolce & Gabbana pa tužio državu. Odbili su ga

Bunjcu razbili naočale
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
15.06.2019.
u 13:12

Nije se žalio na odluku suda, ali je morao platiti oko 2000 kuna sudskih troškova

Branimiru Bunjcu su prije dvije godine na deložaciji razbijene naočale Dolce & Gabbana. On je tvrdio da ih je razbio policajac i tražio je naknadu štete. No, sud tako ne misli, te je odbio njegov zahtjev. "To apsolutno nije pravedno, ali očito nisam niti prvi niti zadnji koji ne može dobiti pravdu na sudu. Sudovi očito štite policiju, kazao je Branimir Bunjac, sada bivši zastupnik Živoga zida za 24 sata.

Nije se žalio na odluku suda, ali je morao platiti oko 2000 kuna sudskih troškova. Naočale su vrijedne do 3500 kuna.

Video: Branimiru Bunjcu na deložaciji razbijene naočale

- Imam astigmatizam i to su bila posebna tanka stakla. Inače bi morao nositi "pepeljare". Bez naočala poluslijep hodam po ulici i potpuno je nerealno obrazloženje da sam sam sebi srušio naočale. Policajci su prekršili zakon jer mi nisu htjeli dati zapisnik o šteti i prekršili su moja građanska i ljudska prava. Iako su mi odvjetnici savjetovali da se žalim, nisam to učinio jer sam vidio gdje to ide. No, i dalje smatram da je moj zahtjev potpuno nepravedno odbili - rekao je Bunjac.

Prema presudi čije dijelove je objavio Jutarnji list, sud je pregledavajući policijske snimke zaključio da je Bunjac sam srušio naočale dok su aktivisti blokirali put policiji sjedeći na podu. Nakon toga je netko od policajaca stao na naočale. Sud je zaključio da ne postoji protupravnost štetne radnje jer su naočale zgažena kao posljedica zakonite primjene policijskih ovlasti.

Video: Branimir Bunjac o izlasku iz Živog zida

Komentara 12

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
14:53 15.06.2019.

To sve drzava odnosno mi trebamo platiti. ...i kada se zaduzis i kada na kredit kupis preskup mobitel i kada ti se ne radi i kada izigravas maloga krkana pred policijom, uvjek drustvo treba platiti. Ali ne cudi taj stav ovoga malog drskoga tupsona smo vec bolje upoznali u Saboru kada je redaru prijetio smrcu.

DI
dirižabl
14:35 15.06.2019.

Bitango vrati sve što si zaradio u Saboru

DU
Deleted user
15:29 15.06.2019.

Jesu li te naočale kupljedne za neki od sedam kredita kojima je Bunjac dr. Branja navodno "bogat"? Kako su mu mogli odrpiti tolike sudske troškove sad kad više nije saborski zastupnik? Pa toga čovjeka neminovno čeka deložacija. Hoće li muu (bivši) pajdaš Pernar Ivek ptiteći u pomoć?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije