Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervenirala policija

Bunjac prijavio bivšu za nasilje, ali i ona njega: Tukao nas je kišobranom

Branimir Bunjac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
02.01.2020.
u 14:52

Dan prije stare godine policija je intervenirala u obiteljskoj kući Branimira Bunjca koji se nedavno rastao od supruge Borke

Dan prije stare godine, policija je intervenirala u obiteljskoj kući Branimira Bunjca, bivšeg saborskog zastupnika Živog zida.

Bunjac je bivšu suprugu prijavio za fizičko i verbalno nasilje, no i ona je njega prijavila.

–  Rastali smo se još početkom desetog mjeseca, a ona je 30. prosinca upala u moju kuću i fizički me napala, gurala... A ja sam tu imao i goste, bilo je i djece. Zašto je to napravila? Ne znam, iz ludila, iz ljubomore, zamolio sam ju da izađe iz kuće, a ona je prijetila da će zvati policiju kad izađe, što je i učinila. Zvala je policiju i prijavila da sam je zlostavljao, na što sam ja prijavio nju i za fizičko i za verbalno zlostavljanje – ispričao je Bunjac za 24 sata.

No, njegova supruga ima drugačiju priču. Ona kaže kako je htjela doći u njihovu zajedničku kuću po dijete.

– Izašao je odmah da me spriječi da uđem u kuću, pojurio je van da me spriječi da uđem, rekao mi je da nemam tu što raditi. Došla sam po dijete, djeca žive s njim u toj kući. Ušla sam u hodnik i čekala da se dijete spremi. Vani me čekao sadašnji partner, s kojim živim. Branimir je onda došao do njega i prijetio mu, udario ga je s kišobranom. Nažalost, to je vidjelo i dijete. Pokupila sam ga i otišli smo na policiju. Podnijela sam prijavu, ali je i on podnio prijavu protiv mene – rekla je Borka Bunjac.

Nakon rastave djeca su ostala živjeti s ocem.

– I tad je bilo prijetnji, ali radi djece nisam tad htjela o tome govoriti. Sad sam si rekla da više neću šutjeti. Očito ću se i sudski morati zaštititi, ostavio me u situaciji da mi plaća ode na alimentaciju i plaćanje kredita. Djeca žive s njim, pristala sam  iz želje da se prilagode situaciji i mom novom partneru. Pola skrbništva je moje, a pola njegovo, ali su djeca s njim u kući – kaže Borka Bunjac.

VIDEO Branimir Bunjac o izlasku iz Živog zida

Komentara 14

CA
Cafa
15:47 02.01.2020.

Znači mi znamo ime i prezime tog lika samo zato što se učlanio u protestnu strančicu i uzdigao se preko ostalih članova da dođe u Sabor. Ne može održati brak (ili ga razvrgnuti bez repova), kao što ne može ništa ni napraviti za Hrvatsku ili bar za stranku, u kojoj je napravio raskol. "Branimir Bunjac i supruga imaju sedam kredita u švicarcima". Dakle čovjek digao 7 kredita u švicarcima (jer je pametniji od drugih, samo piceki uzimaju u eurima ili kunama) pa se onda obrušio na te iste banke koje su mu posudile novac - godinama nakon što ga je potrošio. Plaću od oko 17.000 kn mjesečno dobiva jer se kao bori protiv terora banaka. Ima 7 kredita od tih istih banaka. Otplaćuje ih svojim zalaganjem protiv terora banaka. Sve što posjeduje u životu je kupio kreditima tih banaka. Čudo jedno. Monty Python te ne bi smislio.

DU
Deleted user
16:32 02.01.2020.

Fućka se nama za brakorazvodne jade i nevolje Bunjac dr. Branje. Nas tzv. obične male ljude puno više zanima kako se bivši uvaženik dr. Branja nosi s otplatom čak sedam kredita sad kad više nema obilatih saborskih prihoda. Takva njegova iskustva htjeli bismo čuti. Istražite to i priopćite javnosti gladnoj takvih senzacija.

AN
AnteizmalogZGa
15:07 02.01.2020.

Dragi moji.....evo...to vam je novi put koji ste birali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije