Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CETINA

Bulj upozorava na 'ekocid': Pojavile su se velike mrlje, nitko ne zna zbog čega

Cetina
Foto: Facebook
16.06.2019.
u 16:06

Zastupnik Mosta upozorava da se hrvatske vode moraju bolje zaštiti

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj postavio je video na društvenoj mreži u kojem upozorava na 'ekocid' koji se navodno događa na rijeci Cetini.

- Evo me na najvećem bazenu pitke vode u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe o kojem moramo voditi brigu. To su naše vode, naše pitke vode koje su dovedene na razinu ekocida što možete vidjeti u videu.

Pojavile su se velike mrlje, od čega su, nitko ne zna, niti se može predvidjeti. S ovog mjesta pozivam sve mjerodavne da sve nelegalne i legalne divlje deponije zatvore jer jednostavno: pitke vode jedino su što imamo. O ovom bazenu će ovisiti cijela Dalmacija, ali i cijela Hrvatska. Stoga, idemo dalje u borbi za zaštitu naših voda, a poglavito naše Cetine i jezera Peruća - poručio je Bulj.

Ključne riječi

Komentara 6

ZA
zanaše1
16:38 16.06.2019.

Reci svojim glasaćima ,pa oni odlažu smeće u Sinjskoj krajini a ne oni iz Slavonije ili Zagorja

RI
rimac444
19:43 16.06.2019.

Bulju bi bilo korisnije da sjedi pokraj Cetine nego da kaki u Hrvatskom saboru

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:26 16.06.2019.

Pa nisu smece bacili stranci, nego nasi, koji piju tu istu vodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije