Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESEDAN

Bulj traži povlačenje odluke o iznajmljivanju sabornice EPP-u

Miro Bulj u sabornicu donio vreću punu smeća
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
04.11.2019.
u 17:04

Mostovu zastupniku smeta i što su u EPP-u srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić te talijanski europarlamentarac Antonio Tajani koji je svojatao djelove hrvatske obale.

Mostov Miro Bulj u saborsku je proceduru uputio prijedlog zaključka kojim traži povlačenje odluke Predsjedništva Sabora o iznajmljivanju sabornice Europskoj pučkoj stranci idući tjedan.

- Predsjedništvo Hrvatskog sabora je donijelo odluku o iznajmljivanju sabornice za potrebe stranačkog kongresa Europske pučke stranke, s obrazloženjem predsjednika Hrvatskog sabora kako je to dosadašnja uobičajena praksa i u ostalim zemljama Europske unije. Budući se pokazalo da je to presedan, jer niti jedna druga članica Europske unije takvu odluku nije donijela, tražim u što kraćem roku raspravu i odluku Hrvatskog sabora da se sabornica neće iznajmiti za potrebe kongresa Europske pučke stranke - pojasnio je Bulj.

Smeta mu i što su u EPP-u srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić te talijanski europarlamentarac Antonio Tajani koji je svojatao djelove hrvatske obale.

VIDEO: Miro Bulj spriječio drugi pokušaj iskrcaja vrgoračkog otpada na Mojanku

Komentara 7

ŽE
Žegarni
20:50 04.11.2019.

Bulj bi možda prvo trebao završiti započetu školu... mislim bar prva četiri razreda osnovne.

RI
rimac444
19:54 04.11.2019.

Panj će biti najsretniji ako na njegovo mjesto sjedne vučić, takvim bilmezima nije jasno da će se tu naći najveći političari Europe, brojni prijatelji Hrvatske i Hrvatska može od toga kao zemlja domaćin imati ogromne koristi. O ovakvoj bagri teško pada što HDZ i ovim potezom donosi još jedan veliki bod za Hrvatsku u vanjskoj politici.

Avatar Narod
Narod
23:08 04.11.2019.

Radi "dr Bulja i jos dva tri takva zastupnici bjeze iz sabora. Tesko je slusati njegove "veleumnosti, ja promjenim tv program, on je Sramota za instituciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije