Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoka reakcija

Bulj: Milorade, trebao si biti u Kninu, a ne na četničkom derneku

Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
07.08.2018.
u 17:54

'Milorade Pupovac, sve ti razumiješ, ali na tvoju žalost i četnika Aleksandra Vučića, Glina nikada neće biti srpska. Glina je bila i bit će Hrvatska, a za to je zaslužan hrvatski vojnik', napisao je između ostalog Bulj

Ne smiruju se reakcije na odlazak Milorada Pupovca na komemorativni skup u povodu Dana sjećanja na stradale i izbjegle Srbe gdje je srbijanski premijer Aleksandar Vučić izjavio kako je 'Hitler je htio svijet bez Židova, Hrvatska je željela Hrvatsku bez Srba'.

Milorad Pupovac nije se ogradio od tih izjava kazavši kako se "nada da se naši sugrađani Hrvati razumiju kako obilježavanje "Oluje" bez svijesti o izgnanstvu preko 200.000 Srba i s proslavama kao što je bila ovogodišnja u Glini (mjestu historijskog pogroma Srba u mjesnoj crkvi i okolici 1941. godine), u kojoj se gledao i slušao sramotni i strašni pozdrav "Za dom - Spremni!" ne može biti nikako tolerirano.

Na tu izjavu putem svog Facebook profila žestoko je reagirao i MOST-ov Miro Bulj.

"Milorade Pupovac, sve ti razumiješ, ali na tvoju žalost i četnika Aleksandra Vučića, Glina nikada neće biti srpska. Glina je bila i bit će Hrvatska, a za to je zaslužan hrvatski vojnik", napisao je između ostalog Bulj.

Pogledajte tko je od poznatih došao u Knin na proslavu Dana pobjede

Miro Bulj
1/22

Komentara 116

KO
koraknaprijed
18:32 07.08.2018.

Da nije bilo tebe i tvojih klošara iz MOST-a,Pupovac ne bi bio na poziciji koju danas drži.

Avatar anti_komunist
anti_komunist
18:16 07.08.2018.

ugrozenom velikosrbinu i etno biznismenu te svim njegovim istomisljenicima treba svaki dan na nos nabijati cinjenicu da su njegova braca srbi okupirali trecinu drzave, sve nesrbe protjerali i njihovu imovinu opljackali i popalili......toliko su zla nanijeli ovoj drzavi da narednih sto godina moraju ckomiti i biti manji od makova zrna......mamice vam se naj...m ....

DU
Deleted user
18:40 07.08.2018.

Što je to Bulj?nekakva domaća živad?pupavka je gljiva ali bulj je misterij.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije