Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikola grmoja

'Bulj nema kvalifikacije jer je išao u rat da bi Plenković liječio anemiju i studirao'

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
23.11.2018.
u 14:17

Objavom na Facebooku žestoko je prozvao Plenkovića, spominjući anemiju i premijerov neodlazak u rat

Na prozivke premijera Andreja Plenkovića da bi bio u sukobu interesa kada bi imenovao Miru Bulja za veleposlanika, u obranu svog stranačkog kolege stao je Nikola Grmoja

Objavom na Facebooku žestoko je prozvao Plenkovića, spominjući anemiju i premijerov neodlazak u rat

- Miro Bulj nema kvalifikacije biti veleposlanik, niti bi to ikada želio biti. Teško bi Miro Bulj bez svog Sinja i Sabora u kojem se bori za one koje voli. A kvalifikacije nema zato što je s 19 godina umjesto u fakultetske klupe sjeo u vlažni rov.  Da bi Plenković i njegova klika mogli studirati i liječiti tešku anemiju koja ga nije onemogućila da bude čelnik najdomoljubnije od svih domoljubnih opcija, ali ga je nažalost spriječila da svoju odvažnost koju tako često pokazuje s govornice, pokaže tamo gdje je to malo teže. 

Doduše, zna to Plenković jako dobro, u MVEP-u škola i nije neki uvjet za napredovanje. Njegov prijatelj Joško Paro, načelnikom odjela je 1996. godine postao s tek srednjoškolskom diplomom. Kakva nam je diplomacija i ugled u svijetu, i nije neko čudo. Kadrovima poput Plenkovića, Burićke ili Para cilj nije kao Bulju, štititi hrvatske nacionalne interese, cilj im je isključivo osobni probitak i karijera - kaže Grmoja.

>> Pogledajte sukob Nikole Grmoje i Andreja Plenkovića u Saboru

 

 

Komentara 43

Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:38 23.11.2018.

Uuu nezgodno ali ima tu jezgra istine. Paro se pokazao, sto je i nasa predsjednica kritizirala ali strukture ga iz svoga razloga nedaju. A i Buricka je vec polupala loncice i pokazala da vise voli intrige nego svoj posao savjesno odraditi.

Avatar Mi sami
Mi sami
15:09 23.11.2018.

To Grmoja šaraj malo po anemiji dezerteriji!

Avatar Terra
Terra
15:07 23.11.2018.

Čekaj malo pa ovaj lakej Plenković je imenovao onog iz pete kolone, odnosno HNS-a sa SSS da budekonzul u SAD-u....koga ti farbaš podguzna briselska mušice......…"Vlada Andreja Plenkovića imenovala je HNS-ovog Borisa Blažekovića za generalnog konzula RH u Sjedinjenim Američkim Državama, sa sjedištem u New Yorku i konzularnim ovlastima nad konzularnim područjem koje obuhvaća sljedeće savezne države: Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Maine, Massachusetts, New Hampshire, New York, New Jersey, North Carolina, Puerto Rico, Rhode Island, South Carolina, Vermont i Virgin Islands"......"Blažeković je završio Školu za cestovni promet, bavio se manekenstvom, dugogodišnji je član HNS-a, a javnosti je više ostao upamćen po aferama s korištenjem gradskih prostora za privatne poslove i kao jedan od najrastrošnijih saborskih zastupnika. Godine 2013. potrošio je više od 82.000 kn, a 2015. više od 191.000 kn, najviše na hotel, zrakoplov i dnevnice"......i kaje najgore taj Blažeković je vrijeđao predsjednika SAD na Facebooku.....jesi ti normalan Plenkoviću...? O Pari i drugima da ne pišemo.....ali i ti si iz te septičke potekao iz MVP . Pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije