Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petrov pozvao na sučeljavanje

Bulj: Dom za starije u Splitu dokaz je kako Beroš nije onakav kakvim se predstavljao, običan je poslušnik

Most
Foto: Slavica Vuković
1/3
15.06.2020.
u 15:02

Božo Petrov je istaknuo da je Most zbog ovog primjera, ali i brojnih drugih diljem Hrvatske, zatražio predizborno sučeljavanje argumenata, ideja i programa glavnih političkih opcija.

Predsjednik Mosta Božo Petrov i Miro Bulj održali su danas u Splitu konferenciju za medije podsjetivši kako je Most još 25. svibnja tražio tematsku sjednicu županijske Skupštine zbog slučaja Doma za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulici gdje je u pandemiji korona virusa umrlo 19 ljudi, 82 je bilo pozitivno, a nitko nije odgovarao.

Sjednica nije sazvana

- Situacija koja se dogodila u Domu za starije i nemoćne u Splitu pokazuje da ministar Beroš nije onakav kakvim se predstavljao, nego je isključivo poslušnik HDZ-a, točnije Andreja Plenkovića, Blaženka Bobana, Željka Keruma i Ante Sanadera, jer da je drugačije, danas ne bi bio ravnatelj gospodin Škaričić koji je tu udomljen isključivo kao stranački kadar – rekao je Miro Bulj.

Božo Petrov je istaknuo da je Most zbog ovog primjera, ali i brojnih drugih diljem Hrvatske, zatražio predizborno sučeljavanje argumenata, ideja i programa glavnih političkih opcija.

- Želimo da četiri najveće političke opcije sučele svoje ideje, argumente i rješenja te pokažu javnosti za što se zalažu. Zato ih pozivam na sučeljavanje! Red je da javnost i građani znaju za što se bore kako bi građani znali za koga će glasovati! – poručio je Petrov.

Komentara 1

KR
krademoimiloradaljubimo
15:05 15.06.2020.

Tko je i zašto protiv uglednog, inteligentnog i poštenog hadezeovca Škaričića, budućeg ministra socijalne skrbi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije