Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar oštetio i kuću

Buktinja u Zagrebu: Kamataru benzinom zapalili Audi A6

požar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
05.02.2015.
u 20:40

Iako se još uvijek ne zna tko je podmetnuo požar, pa samim time ni motiv, prema neslužbenim informacijama vlasnik automobila poznat je od ranije zbog kaznenih djela povezanih uglavnom s iznudama.

Planuo je u srijedu oko 20 sati najprije prednji, a potom i stražnji lijevi dio Audija A6 parkiranog u Kameničkoj ulici u Zagrebu pred kućom D. D. (37), inače vlasnika automobila.

Iako su od početka sumnjali u to da je automobil zapaljen, s očevidom se ipak moralo pričekati do idućeg dana, a rezultati su pokazali kako je netko otvorenim plamenom zapalio automobil koji je prije polio zapaljivom tekućinom, najvjerojatnije benzinom.

Šteta oko 60.000 kuna

Kolateralna ''žrtva'' ovog požara prozori su na susjednoj kući u vlasništvu A. W. (53), koji su popucali nakon što se požar proširio s automobila. Vatrogasci su ugasili vatru pola sata kasnije, ali automobil koji je gotovo potpuno izgorio nisu uspjeli spasiti.

Vlasnik štetu procjenjuje na otprilike 60.000 kuna. Iako se još uvijek ne zna tko je podmetnuo požar, pa samim time ni motiv, prema neslužbenim informacijama vlasnik automobila poznat je od ranije zbog kaznenih djela povezanih uglavnom s iznudama.

>>Požar u kući na Trešnjevci, smrtno stradala starija žena

>>Izbio požar u garaži na Laništu

>>U dvorištu se zapalio Peugeot 207, požar ugasili ukućani

Komentara 31

Avatar TvojUjko
TvojUjko
21:12 05.02.2015.

Kamatari, štedno kreditne udruge i banke su opljačkale narod toliko da se čudim da toliko šutimo...

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
21:20 05.02.2015.

Ne podrzvam nasilje jer nas siluju elitasi dugo al nekak si mislim vau pocelo je pa jednom mora dojt ravnoteza

Avatar babinjak1984
babinjak1984
21:30 05.02.2015.

Trešnjevački mališani narasli!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije