Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNAT UZROK

Buknuo požar u Đakovu, vatrogasci zatekli baku ispred kuće koja se zapalila

Foto: DVD Đakovo
1/5
23.11.2020.
u 12:03

U tijeku je policijski očevid.

Buknuo je požar u kući u ulici Ante Starčevića jutros oko 6 sati, potvrdio nam je zapovjednik DVD Đakovo Ivan Klemen.  Vatrogasci su dobili dojavu oko 6:10, a po istoj izašli su na intervenciju s tri vatrogasna vozila i 12 vatrogasaca. 

- Požar smo odmah stavili pod nadzor - kazao nam je zapovjednik i naveo kako su osobu koja živi u kući zatekli ispred nje. 

Potvrdio nam je da je požar lokaliziran i ugašen, te da je u tijeku policijski očevid. 

- Unutra je bila baka, no mislim da je uz pomoć susjeda uspjela izaći van. Na svu sreća nije bila ozlijeđena - ispričala je čitateljica za 24 sata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije