Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS KOD VUKOVARA

Žena (35) zapalila obiteljsku kuću u kojoj je spavala četveročlana obitelj

Veliki požar izbio u tvornici stolarije i drvne prerade u Valpovu
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/2
01.06.2021.
u 12:36

Nastala materijalna šteta procijenjena je na iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna

U Petrovcima, nedaleko od Vukovar, u ponedjeljak je u ranim jutarnjim satima izbio požar na obiteljskoj kući 47-godišnjaka za vrijeme dok je u kući spavala četveročlana obitelj.

Prema navodima policije požar su ugasili pripadnici JVP Vukovar te nije bilo ozlijeđenih osoba. Ubrzo pošto je ugašen požar obavljen je očevid tijekom kojega je utvrđeno da je požar izbio na drvenom stepeništu pomoćne prostorije uporabom lako zapaljive tekućine i otvorenog plamena odakle se drvenim gredama proširio po krovištu cijele kuće i pomoćnih prostorija. Nastala materijalna šteta procijenjena je na iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna.

 

Jučer je uhićena i 35-godišnjakinja i to zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, odnosno radi izazivanja požara.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 35-godišnjakinja 31. svibnja u vremenu od 4 do 5 sati uporabom lako zapaljive tekućine i otvorenog plamena zapalila drveno stepenište pomoćne prostorije, te tako uzrokovanim požarom dovela u opasnost živote i tijela osoba u obiteljskoj kući. Policija će protiv 35-godišnjakinje podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, a tijekom današnjeg dana bit će predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, izvijestili su iz PU.

Prema neslužbenim informacijama iz Petrovaca, požar je podmetnula žena iz sela koja je do kuće došla sa stražnje strane. Ona je od prije poznata policiji, a za sada nisu poznati motivi podmetanja požara. Navodno kako je obitelj, koja je spavala u kući u kojoj nema niti struje, probudio jedan od susjeda koji je vidio kako se požar širi. Odmah potom pozvani su vatrogasci i policija.

 

VIDEO Kanaderi gase požar ispred Turnja

 

Komentara 1

LI
liliZG
16:44 01.06.2021.

a kažu da su ženski piromani vrlo rijetka bića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije