Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buktinja

Buknuo požar na lokalu na plaži u Kaštel Starom, prolaznici vidjeli plamen

vatrogasci
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
20.04.2019.
u 09:22

Požar je lokaliziran u 22.30, a ugašen u 1.50 sati. Vatrogasci su sanirali požarište, a policija će jutros obaviti očevid da bi utvrdila kako je došlo do požara.

Dvadesetak kaštelanskih vatrogasaca gasilo je u petak navečer požar koji je buknuo u ugostiteljskom objektu kod hotela Palace u Kaštel Starom, no nema ozlijeđenih osoba, doznaje se u subotu policiji.

Požar je buknuo u 20.40 sati, a riječ je o plažnom objektu koji se nalazi u samoj blizini hotela Palace. Na intervenciju su izašla dobrovoljna vatrogasna društva (DVD) Kaštela s tri vozila i 19 vatrogasaca, te Gomilica s dva gasitelja i jednim vozilom.

Požar je lokaliziran u 22.30, a ugašen u 1.50 sati. Vatrogasci su sanirali požarište, a policija će jutros obaviti očevid da bi utvrdila kako je došlo do požara.

Neslužbeno se doznaje da objekt u vrijeme požara nije radio s obzirom na to da je otvoren samo u ljetnim mjesecima, a vatrogasce su o požaru obavijestili prolaznici koji su plamen vidjeli na nadstrešnici objekta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije