Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI NA TERENU

Buknuo požar kod Skradina: 'Vatra se dosta brzo širi'

Od ponoći traje borba s požarima na šibenskom području
Dusko Jaramaz/PIXSELL
10.08.2022.
u 22:15

Dojava o požaru na području oko Međara zaprimljena je u 20.18 sati,

Buknuo je požar na skradinskom području nešto iza 20 sati.

- Dojava o požaru na području oko Međara zaprimljena je u 20.18 sati, na terenu je 40 vatrogasaca i vatra se dosta brzo širi – kazao je dežurni operater za Šibenik.in.

 

Šibenski vatrogasci se bore s vatrenom stihijom.

- Požar je još aktivan, situacija se mijenja iz trenutka u trenutak. Na terenu je 16 vozila i 46 vatrogasaca, dižu se dodatne snage. Kanadere ne možemo dići jer je mrak, ali ćemo ujutro ako se vatra ne smiri do tada. Požar je blizu kuća, zahvaćeno je jedno krovište, ali je sanirano. Trenutno nema opasnosti za druge kuće i objekte. Požar ima puno krakova i još je mrak, a ne olakšava ni vjetar. Isključili smo električne vodove i zatvorene su prometnice kroz ta mjesta. Bit će ovo jedna neizvjesna noć - rekli su iza 22 sata iz JVP Šibenik za 24sata.

O situaciji u prometu na tom području oglasio se i Hrvatski autoklub.

- Na autocesti A1 između odmorišta Pristeg i čvora Pirovac zbog blizine požara i dima na autocesti vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h - izvijestio je HAK.

Ključne riječi

Komentara 4

UG
ugota
22:54 10.08.2022.

Stigli turisti iz srbije

A1
Anita_1
23:03 10.08.2022.

Pa koji put već kod Šibenika,jel to ovi prekodrinci pale

MB
Max_Bunker
23:09 10.08.2022.

Pale abolirani četnici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije