Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pantovčak

Buket i poljubac za kraj: Milanović ispratio Grabar-Kitarović

Milanović ispratio Grabar-Kitarović s Pantovčaka
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
18.02.2020.
u 13:53

Tim je činom i završila svečanost Milanovićeve inauguracije kao petog hrvatskog predsjednika

Inaugurirani predsjednik Zoran Milanović s Pantovčaka je ispratio dosadašnju predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović kojoj mandat traje do ponoći, uz buket i poljubac. Tim je činom i završila svečanost Milanovićeve inauguracije kao petog hrvatskog predsjednika.

Na ulaznom platou na Pantovčaku u tom je trenutku orkestar Hrvatske vojske svirao "Mi smo garda Hrvatska".

Prije toga u predsjedničkom kabinetu održana je polusatna primopredaja dužnosti.

Milanović je na svečanosti inauguracije bio odjeven u odijelo hrvatskog proizvođača, kao i supruga Sanja Musić Milanović, koja je odjenula haljinu hrvatske modne kuće Varteks.

Haljina je iz nove kolekcije koja će uskoro biti u prodaji, a dizajnirala ju je njihova dizajnerica Martina Vrdoljak. Nosila je i nakit nove kolekcije hrvatskog dizajnera nakita Nenada Sovilja, pod nazivom Metamorphosis.

Komentara 5

MA
Malenkost
06:54 19.02.2020.

Dosla je u Funkciju i najavila "udariti i sakom u stol", ako treba, 5 Godina izgleda da nije shvatila nista, cak sto vise, ostavila je jako negativan utisak kao osoba i politicarka, svoj oskudi intelekt kao da je "pobljuvala" iz Mikrofona s etanolickim Impersijama za nas promatrace, kako to, slicno, rece i njen "Prethodnik". Nesposobnost joj na kraju, u najbitnijim trenutcima, procurise kao verbalne Guposti kroz usta bez da su se dotakle Neokortexa/Ratio. Nije uopce ona problem sama, neee! vise je problem sto njen okolis ili ti svi "savjetodavci" to ne sprijecise te da je ponovno zeljese ustoliciti, to su itekako alarmantni indikatori za HR. Dajte joj Biro na Glavnom Kolodvoru! nek vodi statistiku o "Iseljavanju" iz Tudmanistana. Otisla je skucena, dolazi jedan preobrazeni nepoznati nekad? "Bahati". Kuda ide Hrvatistan?

ŽO
žoržet
14:07 18.02.2020.

dobar kraj petogodišnjih turbofolk-turbulencija i još ljepši početak normalizacije: doimali su se k'o dvoje bivših ljubavnika koji su nakon duljeg i žešćeg kravala uslijed povrijeđenosti, etičke neusklađenosti, različitih ukusa, stupnja obrazovanja i drugih 'neslaganja osobnosti' napokon stali na loptu, baremm radi 'djece', tj. svih građanki i građana hrvatske - i onih koji jesu i onih koji nisu glasali za njih. čini mi se da je ipak on taj koji je dao ritam i ton toj civiliziranoj 'točki' i istinski pristojnoj gesti na kraju 'balade'. premda, možda je pozdravni buket mogao biti malo sofisticiraniji unatoč tome što 'bivša' takav ničim nije zaslužila. no o tome će, kako sama priželjkuje, 'suditi povijest', sada je vrijeme da bar malo svi odahnemo od njezina 'brendiranja' (bez brendija, naravno), tj. nerijetko do bola neukusne i isprazne samopromocije:).

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
17:09 18.02.2020.

Kolinda je cijelo vrijeme imala zagonetni osmijeh na licu....tko zna što je ona sve primopredala (il se barem ponadala)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije