Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevrijeme

Bujice vode tekle su ulicama: Snažna kiša i tuča pogodile Slavonski Brod

Nevrijeme u Slavonskom Brodu
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/18
21.06.2019.
u 15:54

Snažan vjetar slomio je nekoliko grana u središtu grada, a u desetak kilometara udaljenom Sibinju na cestu je pao rasvjetni stup. Imate li fotografije ili video pošaljite nam na mail javi@vecernji.net

Nakon izrazito sparnih i vrućih dana, danas oko 12.30 sati dijelove Slavonskog Broda zahvatilo je olujno nevrijeme praćeno tučom.

S obzirom na to da se pojavila lokalno, po prolasku nevremena bit će poznato je li uzrokovala štetu na usjevima i automobilima.

Snažan vjetar slomio je nekoliko grana u središtu grada, a u desetak kilometara udaljenom Sibinju na cestu je pao rasvjetni stup. U vrlo kratkom vremenu na grad i okolicu sručilo se toliko kiše da je voda u potocima tekla gradskim ulicama i slijevala se niz fasade. Sve skupa trajalo je nešto manje od pola sata.

Foto: sbonline.net

– Bilo je strašno. Nebo se odjednom zacrnilo i počelo je sijevati i grmjeti. Najprije je počela kiša, a ubrzo zatim i tuča. Ledene kuglice bile su sitne, ali guste. Čula sam da su neke garaže i podrumi poplavljeni, moji srećom nisu, ali blizu moje kuće jako nekoliko je puta jako "puknulo" i jako smo uplašeni – ispričala nam je Brođanka Barica Grgić.

Foto: Ivica Galović/Pixsell

Mnogi građani u strahu su na brzinu prekrivali pokrivačima svoje automobile i uvozili ih u garaže. Auti su prilično izudarani tučom, no zasad nema dojava o ozbiljnijim štetama.

Obilnu kišu neke kuće nisu izdržale pa je počelo i prokišnjavanje odnosno probijanje i slijevanje vode niz unutrašnje zidove.

Snažan vjetar srušio je stablo u parku "Klasije"  koje je palo na drugo stablo, a fotografije je objavio SBOnline.

>>Imate li fotografije ili video pošaljite nam na mail javi@vecernji.net

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
15:21 21.06.2019.

Velimir - the elementarna nepogoda - Bujanac.

DR
Drazen78
15:48 21.06.2019.

Protugradne rakete?

DU
Deleted user
17:48 21.06.2019.

Kao da je to prvi puta. Oduvjek je bilo tuče i vjettova, samo se sada naučilo živjeti olako te nam sve smeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije