Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU nije odobrio proširenje
Povratak na članak

Bugarski lider nastavlja blokadu Skoplja u strahu pred padom vlade

Sjeverna Makedonija, koja je zbog dugogodišnje grčke blokade morala promijeniti čak i ime, sada je prepuštena na milost ili nemilost premijeru države članice EU iz čije spavaće sobe izlaze slike s pištoljem, snopovima eura i zlatom

Komentari 5

DA
DarthVader
19:52 01.12.2020.

Ne postoji nikakva sjeverna Makedonija, vec samo Makedonija. Njihovi politicari nisu nikada smjeli pristati na promjenu imena.

VL
DO
DOM255
16:44 01.12.2020.

Podrška Bugarskoj, saveznici 41-e, saveznici danas, velikosrpska SFRJ kuhinja je izmislila "bošnjačku" i "makedonsku" naciju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.