Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVKA

Bugarska ministrica odstupila zbog sumnjive kupnje stana

korupcija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
23.03.2019.
u 20:50

Afera je izbila kada su bugarska redakcija Radija Slobodna Europa i nevladina organizacija za borbu protiv korupcije objavili rezultate svoje istrage o kupnji stanova.

Bugarska ministrica pravosuđa Cecka Cačeva dala je jučer ostavku nakon što je objavljeno da su ona i još troje dužnosnika vladajuće stranke desnog centra GERB kupili luksuzne stanove ispod tržišne cijene, objavila je vlada.

Ostavku je dala i zamjenica ministra sporta Vanja Koleva, dok Cvetan Cvetanov, predsjednik zastupničkog kluba GERB-a, tvrdi da u kupnji nema ničega spornog.

Afera je izbila kada su bugarska redakcija Radija Slobodna Europa i nevladina organizacija za borbu protiv korupcije objavili rezultate svoje istrage o kupnji stanova. Vijest su prenijeli drugi bugarski mediji. Skandal je razbjesnio bugarske građane, a Borisov je ranije rekao da će svatko tko prekrši zakon snositi posljedice.     

Masovni prosvjed zbog Brexita

Ključne riječi

Komentara 5

DH
dalibor.hren
20:59 23.03.2019.

A mogla se rasplakati pred kamerama i pobjeći maminom mečkom!

Avatar Olujni
Olujni
09:21 24.03.2019.

Kad bi kod nas zbog ovakvih sitnica odstupali, HDZ bi bio zakonon zabranjena stranka a moraka bi se i jos i dva Remetinca graditi!

GI
Gips
22:23 23.03.2019.

Da je kod nas tako, Hdz bi ostao bez članova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije