Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedan prije vjenčanja

Buduća mladenka vrištala na zaručnika: Pun si sr... Stalno mi lažeš!

Izzy Vesey
Foto: screenshot
1/2
14.11.2018.
u 10:51

Jedan se par dramatično razišao u australskom showu Bride & Prejudice

Prava drama odvijala se u emisiji australskog reality showa Bride & Prejudice nakon što je buduća mladenka Izzy Vesey otkrila prljavu tajnu svoga zaručnika Simona DeBonoa.

U showu parovi planiraju vjenčanja protivno željama svojih roditelja, a u posljednjoj epizodi koja je emitirana ovoga tjedna, jedan se par razišao pred kamerama.

Par je bio u otvorenoj vezi, no djevojka Izzy je poludjela kada je saznala s kime se njezin zaručnik dopisuje. Iako im je bilo dopušteno spavati s drugim osobama, to su pravilo uveli budući da Simon bio sklon varanju.

Kako bi ostali zajedno, dopustili su si povremene 'izlete s drugim osobama', no jedno je bilo zabranjeno - petljati se s bivšim djevojkama, odnosno dečkima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guys, let’s make one more BAP post and then put it to bed. I just spoke to Simon, for the first time in months, because I wanted to make sure he’s ok in the aftermath of last night. Understand that whilst what happened was explosive and hurtful ( for both of us), we’re humans and we make mistakes. What happened between us happened, and nothing anyone says will change that, there’s no need for ugliness. Simon may be painted as a villain on TV, but there’s many sides to him. He’s human, a human who I’ve loved and cared for. A human who held my hand in ER rooms, who lay with me when I shook with fever, who let me paint his face when I was sad, who tattooed my damn face on his arm just to make me smile and who’s good side I’ve always believed in... a human who deserves compassion and understanding. They say you either always love someone, or you never did.. and it holds true. So whilst our lives are on very different and seperate paths now, I don’t want for anything but beauty and compassion to cross his. To everyone who’s sent me messages of support I thank you from the bottom of my heart. But let’s not turn support for me into malice for Simon. Don’t pick sides, there aren’t any 💖.

A post shared by 💖🌈✨ ιzzү ғαιтн v 💖🌈✨💕 (@izzyvoodoo) on

No, Simon se toga nije mogao pridržavati pa se počeo dopisivati s bivšom djevojkom Megan. A Izzy to nije mogla podnijeti.

– Pun si sr... Ovo je zadnji puta da mi lažeš! – galamila je ona na Simona.

– O čemu sam ti lagao – pitao je on.

– O svemu. Stalno se dopisuješ. Lažeš mi i govoriš da nisi s bivšom djevojkom, no laže. Misliš da je to pošteno? Jer te volim. Voljela sam te sa svime što sam imala – kazala mu je ona u suzama.

No, Simona to nije previše opterećivalo. Stavio si je slušalice na uši i otišao. Kasnije je priznao da zapravo ne voli Izzy.

– Ne pokazujem emocije zato što ništa ne osjećam, no drago mi je da je završilo – rekao je on.

Iako je Izzy u emisiji rekla da ne želi više čuti za Simona, nakon što je emisija emitirana, a gledatelji su burno reagirali na Simonovo ponašanje, ona se oglasila na Instagramu. Kazala je kako je oprostila Simonu te da su oboje krenuli svojim putem i poručila gledateljima da ne biraju strane jer ih nema.

>> Ovakav ples oca i kćeri nemate priliku vidjeti često: Tata ti je legenda!

Komentara 1

ME
Menjik
12:08 14.11.2018.

svakakva sr***a su vama vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije