Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka s ultrazvuka

Buduća majka iznad nerođenog djeteta ugledala nešto čudno: Ne mogu prestati plakati

Stephanie Jackson
Foto: Facebook
1/5
27.04.2018.
u 17:16

Dok mnogi roditelji na snimci s ultrazvuka ne mogu razaznati niti vlastito dijete, Stephanie Jackson vidjela je osim djeteta i svoju pokojnu baku

Dok mnogi roditelji na snimkama s ultrazvuka ne mogu razaznati niti vlastito dijete, jedna majka tvrdi kako je na fotografiji koju je dobila nakon ultrazvuka uočila lice svoje pokojne bake.

Stephanie Jackson (32) iz engleskog Liverpoola prekjučer je posjetila svog ginekologa u 18. tjednu trudnoće, a on joj je odmah napravio i ultrazvuk. No, kada je dobila fotografiju svog nerođenog djeteta, iznad njega je ugledala nešto što ju je rasplakalo.

Foto: Facebook/ Naš potok

Iako je to uistinu teško za vidjeti, 32-godišnjakinja i njezina majka tvrde kako se iznad djeteta vidi lice njezine pokojne bake koja je preminula prije 14 godina, a s kojom je ova buduća majka bila jako povezana.

Trudnica kaže kako se molila baki za dijete jer nije bila sigurna hoće li ona i njezin partner uspjeti začeti.

Naime, njezin partner Michael Davies imao je vazektomiju prije nego što su se upoznali zbog čega je ona bila u strahu kako nikada neće imati dijete. Međutim, on je prošle godine išao na takozvani 'obrnuti zahvat' kojim je poništio vazektomiju te je Stephanie nakon toga uspjela začeti.

Foto: Facebook/ Naš potok

– Majka je prva uočila baku, no prepoznala sam je i ja kao i svi naši prijatelji i rodbina. Užasno sam emocionalna zbog toga i od jučer plačem – kaže buduća majka koja je toliko uvjerena da se na snimci nalazi njezina baka da je odmah svoju priču ispričala lokalnim novinama nakon čega je postala pravi viralni hit.

Komentara 35

PR
propalismoFranjoskroz
19:55 27.04.2018.

uvijek se sam sebi začudim,zašto otvaram ovakve članke??I još komentiram??

ST
Stojko
18:40 27.04.2018.

Kakve gluposti Večernji objavljuje da čovjek ne povjeruje.

PL
plavi99
18:13 27.04.2018.

Koja sam ja budala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije