Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rođendanska čestitka

Bubalu pod prozor donijeli tortu i tablete da mu osvježe pamćenje

krešimir bubalo,torta (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/6
05.11.2012.
u 11:27

Tablete djeluju odmah pa će mu se, nadamo se, vratiti sjećanje na obećanih 4090 novih radnih mjesta, 2000 novih parkirališnih mjesta, na Aqua park, poručila je stranačka mladež

Tortu, ali i tablete za bolje pamćenje donijeli su danas članovi Mladeži osječkog HDZ-a gradonačelniku Krešimiru Bubalu (HDSSB) za rođendan. 

Petnaestak mladih pod prozor gradske kuće, za Bubalov 39. rođendan, stiglo je i s natpisom "Gdje je 4090 obećanih radnih mjesta".

– Tablete djeluju odmah pa će mu se, nadamo se, vratiti pamćenje na obećanih 4090 novih radnih mjesta, 2000 novih parkirališnih mjesta, na Aqua park – poručila je stranačka mladež. Slavljenik, međutim, danas nije bio na poslu. K. Bubalo, naime, na godišnjem je odmoru pa su "čestitare" dočekali članovi gradskog protokola. I to, također, s darom! Mladima su dali vrećicu bronhi bombona uz poznatu napomenu da se uz njih "lakše diše".

>>Kramarić: Žao mi Bubala, tako mlad, a tako zaboravan

Komentara 4

LI
liliZG
11:59 05.11.2012.

Dobra fora....

GC
George Clooney
13:56 05.11.2012.

lažu , bio je unutra ali nije htio izaći van !

Avatar mlijeko
mlijeko
15:28 05.11.2012.

I jednima i drugima bi bilo bolje da se prihvate posla i prestanu zabavljati građane na svoju ali i našu sramotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije