Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Brzinom većom od 120 kilometara na sat usmrtio pješaka i pobjegao

Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
08.07.2019.
u 20:26

- Okrivljenog 38-godišnjaka tereti se da nakon prometne nesreće nije pružio pomoć ozlijeđenom pješaku, već je bez zaustavljanja vozila napustio mjesto nesreće - kažu u DORH-u.

Protiv vozača koji je brzinom većom od 120 kilometara na sat udario u pješaka i pobjegao podignuta je optužnica zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći.

Okrivljenog 38-godišnjaka tereti se da je 9. studenog 2018. kod mjesta Kuršanec u Međimurskoj županiji u noćnim satima upravljao osobnim automobilom brzinom većom od 120 kilometara na sat i nije na vrijeme uočio pješaka koji se kretao kolnikom. Udario ga je prednjim dijelom automobila i usmrtio na licu mjesta.

- Okrivljenog 38-godišnjaka tereti se da nakon prometne nesreće nije pružio pomoć ozlijeđenom pješaku, već je bez zaustavljanja vozila napustio mjesto nesreće - kažu u DORH-u.

Komentara 4

K1
kazablanka 149
21:51 08.07.2019.

Nesreća je bila prije 8 mjeseci, a slučaj (krivnja) čista kao suza. I tek sad opužnica. Bravo za pravosuđe...

Avatar sv.ilija
sv.ilija
21:40 08.07.2019.

Sad će ga pustit da se brani sa slobode a onda će na sudu dobiti šest mjeseci uvjetno

Avatar Idler 3
Idler 3
22:26 08.07.2019.

Valjda je bijeg s mjesta nesreće - olakotna okolnost !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije