Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRŽI I LAKŠI PROCES

Izmjena zakona izazvala žestoke polemike: Hrvati će njemačko državljanstvo moći dobiti i nakon samo tri godine

29.11.2022.
u 06:29

Po prijedlogu novog zakona, svi koji traže novo državljanstvo neće se morati odreći matičnog državljanstva

Komentara 14

BH
BHHrvat1975
10:36 29.11.2022.

Zeleni komunisti na sve načine pokušavaju da pridobiju nove glasače...vjerojatno će im migranti muslimani na prvim izborima dati svoj glas. Ali na sljedećim će osnovati svoje stranke sa novim religioznim predznakom što znači da će ova komunistička koalicija sama u svoju jamu upasti.... Njemačka tone na sve strane

KR
krisss32
07:13 29.11.2022.

Kakav je to Kroat koji dobiva njemacko državljanstvo? Pitam za drugara :D

Avatar nekakav
nekakav
11:27 29.11.2022.

e to smo čekali. sad mi to isto napravimo nijemcima. ako kod nas godišnje provedu dulje od 3 tjedna u komadu, nakon 2 godine imaju pravo tražiti i dobiti naše državljanstvo, a svoje staro zadržati. mi time dobivamo turiste koji će dulje ostajati kod nas, znači novac, a njemačka ništa ne gubi. dobivamo i dodatne birače, što je i cilj ovih izmjena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?