Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED DANA

Brutalnu tučnjavu ispred trgovine u Splitu istražuje i policija, identificiran jedan muškarac

Tučnjava u Splitu
Foto: Screenshot
27.03.2020.
u 13:47

Dvojica muškaraca uputila su se nekoliko metara dalje gdje nema ljudi, a zatim je jedan muškarac udario drugoga koji je u tom trenutku vezao vezice na tenisicama

Splitska policija pokrenula je istragu zbog snimke brutalnog premlaćivanja koja se jučer počela širiti društvenim mrežama. Snimka prikazuje dvojicu muškaraca ispred trgovine u Držićevoj koji su se usred dana posvađali iz zasad nepoznatih razloga. Svjedoci događaja pokušali su odmaknuti agresivnijeg muškarca koji je uporno inzistirao na obračunavanju s drugim muškarcem, ali nisu uspjeli.

Dvojica muškaraca uputili su se potom nekoliko metara dalje, gdje nema ljudi, a zatim je isti muškarac koji je inzistirao na sukobu udario nogom drugog koji je u tom trenutku vezao vezice na tenisicama, prenosi Dalmacija News.

O incidentu se danas oglasila i splitska policija.

– Jučer tijekom večeri, a  nakon što je objavljena snimka narušavanja javnog reda i mira i sukoba muškaraca ispred trgovine u Držićevoj ulici u Splitu, započeto je kriminalističko istraživanje događaja. Do ovog trenutka utvrdili smo identitet jednog muškarca koji je doveden u službene prostorije radi obavljanja razgovora, a u tijeku je traganje za ostalim sudionicima događaja. Ovim putem još jednom skrećemo pozornost građanima da  je u ovakvim ili sličnim situacijama, kada svjedočite protupravnim ponašanjima, važno ODMAH pozvati policiju na besplatni broj 192 jer ćemo tada biti u mogućnosti odmah doći na mjesto događaja, spriječiti daljnja protupravna ponašanja i započeti poduzimati mjere i radnje iz nadležnosti policije – poručili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Ključne riječi

Komentara 5

SP
Split71
15:16 27.03.2020.

Ajmo Drzavno odvjetnistvo za normalne gradane pokazite,sigurnost i povjerenje.. snimka se vrti po netu

HA
Hanok
14:55 27.03.2020.

Ziher su se mlatili za WC papir i brašno

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
14:51 27.03.2020.

"Dok je ovaj vezao vezice"...napadač je prava pi.kica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije