Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENI NAPADAČI

Brutalno pretukli i opljačkali hrvatske studente u Budvi

Ilustracija
Jurica Galoic/PIXSELL
06.05.2018.
u 15:02

Sukob je započeo u noćnom klubu, a kada su hrvatski studenti krenuli pema hotelu, napadači su ih sustigli, pretukli i opljačkali.

Budvanska policija uhitila je trojicu Nikšićana za koje se sumnja da su jučer rano ujutro na parkingu ispred popularnog noćnog kluba brutalno pretukli i opljačkali dva hrvatska studenta, prenose vijesti.me.

Kotorski tužitelj je ispitao osumnjičene i odredio im pritvor do 72 sata. Istražni sudac će odlučiti hoće li im biti određen istražni pritvor do 30 dana.

Mladići iz Hrvatske su zadobili teške tjelesne ozljede, a inspektori kriminalističke policije i pripadnici interventne jednice uspjeli su uhtiti Nikšićane koji u Budvi rade kao sezonski radnici. Studenti su došli u Budvu na Turizmijadu i preksinoć su sa svojim prijateljima bili u noćnom provodu u klubu kraj kojeg se napad i dogodio. 

Sukob je započeo u noćnom klubu, a kada su hrvatski studenti krenuli pema hotelu, napadači su ih sustigli, pretukli i opljačkali.

Studenti su sve prijavili policiji koja je uspjela utvrditi identitet napadača, a potom ih locirati i uhititi.

 

Ključne riječi

Komentara 20

TA
tarzan
15:09 06.05.2018.

A šta rade u jednoj agresorskoj državi

NI
nik83
16:17 06.05.2018.

Documenta, Pusići, Borić, Sarnavka, javite se!

MA
Marko1337
15:30 06.05.2018.

Kakva bi rekacija bila naših jugo medija, da su slučajno Hrvati pretukli i opljačkali neke četnike ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije