Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PRIJAVIO POLICIJI

Brutalno premlaćivanje u Solinu: Dvojica mladića pretukla starijeg čovjeka

Screenshot Dalmatinski portal
14.01.2022.
u 20:38

Žrtva nije pružala otpor, a u jednom trenutku se srušio na pod no ni to nije spriječilo napadače da ga nastave udarati.

Splitom i okolicom kruži snimka nasilja na kojoj dvojica mladića brutalno premlaćuju starijeg čovjeka. 

Riječ je o događaju koji se dogodio prije nekoliko mjeseci u Solinu, no sada se proširila i snimka toga, piše Dalmatinski portal. 

Žrtva i napadači očito se dobro poznaju, a sve je počelo mirno. Nakon kraće rasprave počinje udaranje rukama, nogama, laktovima... 

Žrtva nije pružala otpor, a u jednom trenutku se srušio na pod no ni to nije spriječilo napadače da ga nastave udarati. 

Policija također raspolaže ovom snimkom te su uspjeli identificirati jednog počinitelja. Riječ je o  Solinjaninu koji je trenutno nedostupan. Identitet žrtve im je nepoznat. Po svemu sudeći, napadnuti nije potražio pomoć u bolnici jer bi u tom slučaju liječnici odmah izvijestili policiju. 

Snimku možete pogledati ovdje. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
09:22 15.01.2022.

Ne treba prestrogo presuđivati te prave hrvatske mladiće koji imaju u sebi domoljublje, energiju i nevinu vitešku narav a ratnih vremena da se opuste i djeluju protiv takozvanih neprijatelja više nema.

Avatar quo_vadis
quo_vadis
23:17 14.01.2022.

odmah bez suđenja na giljotinu....obojicu!

Avatar Đuro išijas
Đuro išijas
21:46 14.01.2022.

Mislim da se to uopće nije dogodilo u Hrvatskoj, uopće se ne vidi ulica niti bilo što prepoznatljivo, vidi se samo tri automobila ali se ne vide registracijske tablice, snimka je toliko loša da se osobe ne mogu prepoznati, a najčudnije od svega je što napadnuti nije potražio pomoć u bolnici. Već sam se više puta uvjerio u lažne snimke i slike, slučajno sam gledao na youtubeu neke smiješne slike iz Kine, neke od tih slika sam našao na Dnevna doza prosječnog Dalmatinca. Prema tome sve slike i videa u kojima ne možete prepoznati osobu, ulicu, tablice i slično, je lažno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije