Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apsurdistan

Istukao majku i zaprijetio joj smrću, no neće u zatvor

Policijska traka
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
13.02.2019.
u 19:01

Za nanošenje tjelesne ozljede dobio je osam, a za prijetnju šest mjeseci zatvora, a sud mu je to spojio u jedinstvenu kaznu zatvora od jedne godine, uvjetno na dvije godine

Općinski sud u Bjelovaru osudio je na godinu dana zatvora uvjetno 38-godišnjaka koji je istukao majku i zaprijetio joj smrću. No, nasilni sin neće morati u zatvor ukoliko u dvije godine ne počini novo kazneno djelo. Osuđen je jer je 8. veljače 2018. u večernjim satima u Daruvaru, gdje ima prebivalište, majci zaprijetio da će ju ubiti i potom ju otvorenim dlanom udario u predjelu glave i šakom u oči.

Jednom rukom uhvatio ju je za ruku, a drugom stiskao za vrat. Zadobila je krvne podljeve i otoke, a napukla joj je i usnica. Nakon toga rekao joj je da ode u sobu i zaprijetio joj da će ju ubiti ako nekome ispriča što se dogodilo. Za nanošenje tjelesne ozljede dobio je osam, a za prijetnju šest mjeseci zatvora, a sud mu je to spojio u jedinstvenu kaznu zatvora od jedne godine, uvjetno na dvije godine. Sin je nezaposlen i neoženjen. Već je 2016. bio osuđivan zbog teške krađe, i to na devet mjeseci zatvora, uvjetno na godinu dana.

Pepsijem pokušao isprati tragove krvi

Komentara 3

PE
PetiElement
17:40 13.02.2019.

.. i nije poznato je li upravo majka tražila da ga puste... jer ima složenih situacija kod obiteljskog nasilja.. No, glavno napisati dvije rečenice i uživati u komentarima gdje se pljuje po sudstvu i državi

KO
komar64
16:55 13.02.2019.

A gdje je to moguće ako ne u Hrvatskoj.....i možda u Iranu ali nisam siguran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije