Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vezala je žicom

Brutalno mučila pa ubila sluškinju jer nije dobro čistila kuću

'pospremanje1_nnn_unu_070610'
''
12.11.2012.
u 18:27

Okrutna žena sluškinju je vezala strujnim žicama i po njoj izlijevala vruću vodu

Jedna žena iz Abu Dhabija brutalno je mučila i na kraju ubila svoju sluškinju jer nije bila zadovoljna načinom na koji je obavljala kućanske poslove. Piše o tome portal 7daysindubai koji navodi da je mučiteljica posezala za rigoroznim metodama kao što je vezivanje strujnim žicama te izlijevanje vruće vode po žrtvi.

O njenoj brutalnosti posvjedočila je na sudu i njena kći kazavši da je majka svakodnevno tukla preminulu sluškinju te joj u oči bacala papar. Iako je na početku saslušanja na sudu žena nijekala zločin, kasnije je popustila i priznala te razotkrila motive svoje okrutnosti.

– Mučila sam je jer je bila lijena. Željela sam je natjerati da obavlja kućanske poslove kako treba. Nisam je imala namjeru ozlijediti ili ubiti – otkrila je okrutna žena.

Protiv nje svjedoče i forenzički dokazi jer je nakon obdukcije žrtvina tijela koje je pronađeno u kupaonici ustanovljeno da je sluškinja preminula od ozljeda koje su joj nanesene tijekom napada te da je dulje vrijeme bila izložena zlostavljanju.

>>Zbog neuzvraćene se ljubavi napio pa ubio petero ljudi

Ključne riječi

Komentara 3

EH
ehh
20:23 12.11.2012.

Pa ti budi kučna pomoćnica.

RE
rea@
22:19 12.11.2012.

Nije ni prvi, vjerojatno ni zadnji takav slučaj. Izuzetno su okrutni prema siromašnim Afrikancima i Azijatima koji rade za njih. A kazne, uglavnom, nikakve.

M3
Miške 3
07:08 13.11.2012.

Je, perspektiva nam je po Čačiću sada - Katar. Dobit će te ga na želucu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije