Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV-DEBATA

Brown je na sučeljavanju izgledao kao da sve može ići samo nizbrdo

Brown, Clegg i Cameron
REUTERS
23.04.2010.
u 08:55

Tradicionalno konzervativni Daily Telegraph prednost nakon sinoćnjeg sučeljavanja daje Cameronu, a liberalniji Guardian piše o napadima na Nicka Clegga.

Britanski dnevni list Times ocjenjuje da su u sinoćnjem TV-sučeljavanju zajedno pobijedili čelnici konzervativaca i Liberalno-demokratske stranke David Cameron i Nick Clegg. Aktualni premijer Gordon Brown, kako se navodi u redakcijskom komentaru, zvučao je kao netko tko je uvjeren kako stvari mogu krenuti samo nizbrdo.

Samo sučeljavanje, drugo od ukupno tri, odisalo je žustrijim i agresivnijim tonom.

Neki od vodećih londonskih dnevnika, prije svih tradicionalno konzervativni Daily Telegraph, prednost daje Cameronu, a liberalniji Guardian piše o napadima na Nicka Clegga nakon njegova uvjerljivog nastupa u prvom sučeljavanju.

Guardian u svom komentaru zaključuje da će, ako Clegg, čija je popularnost poslije nastupa uživo naglo skočila, preživi napade u desno orijentiranim listovima i tabloidima, biti zanimljivo vidjeti hoće li pridobiti potporu za politički program svoje stranke.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DonLon
DonLon
14:48 23.04.2010.

Vec i sama cinjenica kako je desna stampa navalila na Clegg-a pokazuje sve sto treba pokazati - konzervativni kandidat je u panici. Cameroon stalno prica o tome kako je vrijeme za promjenu, ali nikome nije jasno sto bi ta promjena trebala biti. Vjerojanto konzervativci smatraju kako ljudi ne vole sadasnjeg premijera, pa ce glasati za bilo koga tko je alternativa. Medjutim, sada se pojavio Nick Clegg i utrka je postala sasvim neizvjesna, pa se obje vece stranke pokusaju dosjetiti necemu sto bi im pomoglo. Na jucerasnjoj debati Brown je bio cvrsci i jaci nego prije tjedan dana, Cameroon je ponavljao svoje uobicajene fraze, a Clegg je izdrzao napade obojice \"velikih\" i nije nista izgubio. Kako ce biti dalje, vidjeti cemo ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije