Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica smrti

Brojni sljedbenici odali počast Slobodanu Miloševiću

11.03.2017.
u 17:52

Slobodan Milošević umro je 11.ožujka 2006. u ćeliji haškog pritvora u Scheveningenu

Brojna izaslanstva političkih stranaka, političari i stotine građana odavali su danas u Požarevcu počast nekadašnjem predsjedniku Srbije i Jugoslavije Slobodanu Miloševiću, koji je prije 11 godina preminuo u haškom pritvoru tijekom suđenja za ratne zločine na području Hrvatske, BiH i Kosova.

Cvijeće na Miloševićev grob položili su dužnosnici socijalističke partije čiji je Milošević bio predsjednik, ministar rada i socijalne skrbi Aleksandar Vulin, predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, nekadašnji premijer Srbije i vicepremijer Savezne Republike Jugoslavije i haški osuđenik Nikola Šainović, i drugi.

Slobodan Milošević umro je 11.ožujka 2006. u ćeliji haškog pritvora u Scheveningenu, a pokopan je bez državnih počasti u dvorištu obiteljske kuće u Požarevcu.

Milošević, koji se pred ICTY-ijem branio sam, umro je od srčanog udara nakon pet godina provedenih u pritvoru.

> > Stier upozorio Vučićevog izaslanika: 'U svom je govoru koristio iste teze kao i Slobodan Milošević'

Komentara 48

MI
Mimizo
20:41 11.03.2017.

milošević je bio deklarirani antifašista

PR
prarvat
22:21 11.03.2017.

izbrisan je komentar da je zločinac, a ostavljen "neka mu je večna slava". wtf

Avatar jumanji
jumanji
19:46 11.03.2017.

ima ljudi koji se nikad neće opametiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije