Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPROVOD U OSIJEKU

Brojni građani oprostili se od Ene: 'Pokazala je da i patnja ima svoje dostojanstvo ako se misli na druge'

Osijek: Na groblju Retfala sahranjena je Ena Šarac
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
12.05.2021.
u 16:49

Ena Šarac 15 godina borila se s tumorom na mozgu, a u travnju joj je dijagnosticirana bakterija MRSA

U srijedu je na osječkom gradskom groblju Retfala pokopana 26-godišnja Ena Šarac koja je preminula u subotu nakon dugotrajne borbe s tumorom na mozgu. Velik broj prijatelja i poznanika došao se oprostiti od Ene.

- Ta mala djevojčica vrlo je rano postala uzor svima onima koji se u ovome svijetu bore za život; za ono što je najvrjednije, za dostojanstvo, za dobro u ljudima. Morala se susresti s teškom bolešću, s nepravdom, i pokazala je da, što god nas zatekne u životu, moramo ući u borbu. Nije odustala ni onda kada je bilo teško. Još više pokazala je da se sve može uz osmijeh i otvoreno srce. Pokazala je svima da i patnja ima svoje dostojanstvo ako se misli na druge, kazao je svečenik koji je vodio pogreb, prenosi 24 sata

- Njena ljubav je pobijedila jer je okupila tolike ljude, što možda ne bi nikada da nije morala podnijeti ovaj teški križ. Ena, ti si naš pobjednik jer si ostavila iza sebe ono što se ne da razoriti, da nema odustajanja, da jedna lijepa riječ puno više vrijedi od suza, da ljubav ima takvu snagu da može pokriti sve naše boli i nevolje. Evanđelje veli 'pšenično zrno mora biti položeno u zemlju kako bi donijelo mnogo roda, nadodao je u govoru. 

Na Facebooku su se brojni njeni prijatelji oprostili od Ene za koju imaju samo riječi hvale

- Enica najveća i najčistija duša ovog svijeta postala je nebeski anđeo. Čuvaj svoje roditelje koji će teško ovo preživjeti. Čuvaj svoje anđele, kazala je prijateljica na društvenoj mreži. 

Ena Šarac 15 godina borila se s tumorom na mozgu, a kasnije i tumor na kralježnici te naposlijetku i leukemija, a u travnju joj je dijagnosticirana bakterija MRSA. Iako je pratiteljima na Facebooku kazala kako je dobro nakon operacije, hrabra Osječanka ipak je izgubila bitku u subotu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije