Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragali za njima
Povratak na članak

Tragedija u Grčkoj: Blizanke (9) izgorjele u naručju djeda i bake

Broj poginulih u požarima popeo se na 88.

Komentari 8

BU
bubimir55
13:34 28.07.2018.

Jos jedino manjka informacija o zakljucanim vratima na stepenicama koje su vodile na plazu koju je prisvojio vlasnik objekta da bi tragedija bila jos veca jer si ljudi umrli desetak metara od stepenica.

VL
BS
@bserver
13:15 28.07.2018.

sve te tragične žrtve, stradale su zbog korupcije državnih službi. Koje su godinama žmirile (uz mito) na eksploziju bespravne izgradnje koja nije popraćena adekvatnim sigurnosnim sadržajima u naseljima. Izostala je i reakcija vrha države, nije bilo nužnih interventnih snaga gašenja niti se pomoglo ljudima koji su se pokušali spasiti. Gdje neznanje i glupost vlada i odlučuje, posljedice kad tad budu katastrofalne.

VL
OB
Oblivion
09:44 29.07.2018.

Vatra ide prema tebi, djeca vrište, počinješ se moliti bogu u kojega bezuvjetno vjeruješ, i tek kad čuješ bolne urlike djece koja ti gore u naručju shvatiš da bog ne postoji i sa tom mišlju umireš u agoniji! Samo vi dalje vjerujte i čekajte čuda umhesto da žozak uključite

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.