Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatske vode

Brodskom Vodovodu vozila vrijedna više od 3,5 milijuna kuna

tihomir jakovina,ivica plišić,vodovod,vodoopskrbna vozila (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/6
28.05.2012.
u 12:57

Među vozilima je i jedno s ugrađenom CCTV kamerom za pregled kanalizacijskog sustava

Komunalno poduzeće Vodovod iz Slavonskog Broda od danas bogatije je za dva nova kamiona i jedan kombi, vrijedne više od 3,5 milijuna kuna. Riječ je o vozilu za čišćenje kanalizacijskog sustava kapaciteta rezervoara kubičnih metara, vozilu za čišćenje i ispiranje kanalizacijskog sustava kapaciteta rezervoara 12 kubičnih metara te vozilu s ugrađenom CCTV kamerom za pregled kanalizacijskog sustava. Na svečanosti u povodu primopredaje, generalni direktor Hrvatskih voda Ivica Plišić službeno je uručio vozila direktoru Vodovoda Marku Blaževiću.

– Dobivena vozila znatno će unaprijediti kvalitetu gospodarenja kanalizacijskim sustavom našeg grada. Posebno me raduje činjenica da smo dobili i vozilo s kamerom za snimanje cjevovoda, pa će naša djelatnost ubuduće biti potpuno usklađena s europskim smjernicama – rekao je direktor Vodovoda Marko Blažević.

Nabava vozila sastavni je dio projekta izgradnje vodoopskrbnog sustava i sustava odvodnje u Slavonskom Brodu, vrijednog gotovo 30 milijuna eura. Ovaj značajan projekt iz područja vodnog gospodarstva predviđen je Operativnim programom za okoliš 2007. – 2011., a sufinancira ga Europska komisija u sklopu IPA programa za regionalni razvoj. Tijekom svečanosti kojoj je nazočio i ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina predstavljen je dosadašnji tijek projekta te su najavljene sljedeće etape.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije