Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brodska motorijada

Spoj brzine i žestoke svirke za vrhunsku zabavu

motori
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
04.05.2016.
u 20:30

Manifestacija će se održati u SRC-u "Poloj", na najljepšoj riječnoj plaži u Europi

Tradicionalni Mega bikers susreti, koji će se od 13. do 15. svibnja održati u Slavonskom Brodu, tijekom godina postali su jedna od najvećih manifestacija te vrste u jugoistočnoj Europi. Posjetitelji će uživati u atraktivnim motoutrkama ubrzanja u pet klasa, defileu gradskim ulicama te nizu popratnih sadržaja, kao što su natjecanje u ispijanju piva, vožnja sporosti, utrke u pijesku, pa i striptiz u velikom šatoru. Samo događanje zbiva se u SRC-u "Poloj", na najljepšoj riječnoj plaži u Europi, udaljenoj manje od tri kilometra od središta grada.

– Ovogodišnja motorijada neće se previše razlikovati od prijašnjih, koje su se pokazale dobrim. Svoj dolazak najavilo je gotovo 200 motoklubova iz Hrvatske i susjednih zemalja. Spremni smo primiti 15 tisuća posjetitelja, a koliko će ih doista biti, ovisit će i o vremenskim prilikama – kaže predsjednik Motokluba ''Brod'' Ivica Lovrić.

Osim motora, glazba je ono što brodske motosusrete čini toliko posebnim. Ove godine dolazi dvanaest bendova koji će nastupati tijekom dvije večeri susreta. Za vrhunski užitak pobrinut će se neka od najvećih imena hrvatske rock scene poput Psihomodo popa, Majki, Silentea, Brkova, Dječaka i drugih, dok se na velikom brzinskom okršaju očekuje dolazak aktualnih prvaka Hrvatske te tisuća zaljubljenika u snažne i brze motore.

>> Od utrka ubrzanja do natjecanja u bacanju guma u dalj

Komentara 1

Avatar plejer_as
plejer_as
02:19 05.05.2016.

lijepo je da su ratni veterani iz regije kupili motore i u čak 200 klubova se vozikaju po bivšoj Jugoslaviji, slušaju dobru muziku, druže se ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije