Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽRTVA OSVETE?

Brođanin: Isključili su mi telefon jer sam odjavio internet

andrija stanić
Foto: Vedran Balen
04.12.2013.
u 17:00

Objasnili su mu da je došlo do kvara na linijama, no kako svim drugim stanarima njegove zgrade telefon radi, uvjeren je da su mu liniju isključili namjerno

Brođanin Andrija Stanić požalio nam se da je postao žrtva osvete Hrvatskog telekoma i kako već nekoliko tjedana nema prijeko potrebnog telefona jer nije htio "plesati po njihovom". Njegove su nevolje započele kada je odlučio odjaviti internet jer nije više imao novaca za plaćanje. Službenici su ga, kaže, na različite načine pokušavali nagovoriti da promijeni odluku i stalno odugovlačili. Kada su mu napokon udovoljili, iznenada je ostao i bez telefona. Objasnili su mu da je došlo do kvara na linijama, no kako svim drugim stanarima njegove zgrade telefon radi, uvjeren je da su mu liniju isključili namjerno.

– Najprije su mi kazali da internet ne mogu odjaviti prije 24. listopada jer mi tada istječe dvogodišnji ugovor. Pomislio sam, dobro, izdržat ću još tih nekoliko tjedana. Međutim, već nakon nekoliko dana počeli su me zvati i nagovarati me da produžim ugovor – govori Stanić.

Nakon toga kazali su mu da isključi telefon iz zida i uključi ga u ruter, što je i učinio. Odjednom je nestalo i interneta i telefona. Operater mu je kasnije došao kući i otklonio navodni kvar. Međutim, već sutradan javili su mu se s novom ponudom o besplatnom produljenju interneta na šest mjeseci. Odbio je, pa su mu ga na kraju 1. studenog napokon isključili. Nekoliko dana poslije dobio je uplatnicu za listopad i, čim je platio, opet je ostao bez telefona.

– Od tog dana gotovo svakodnevno idem u telekom, no zaposlenici samo sliježu ramenima. Kažu kako je opet u pitanju neki kvar i kako će ga otkloniti kada dođem na red. Nikada prije nisam imao prekida s linijom i uvjeren sam da su mi telefon isključili iz osvete – ističe Stanić. Telefon mu je, doduše, poslije ponovno proradio, ali samo nakratko.

Iz Odjela za odnose s javnošću HT-a kažu kako je do prekida telefonske linije došlo zbog kvara, ali on je otklonjen.

– Točno je da je korisnik imao poteškoća u korištenju glasovne usluge, no odbacujemo navode da mu je ona bila onemogućena jer je zatražio isključenje interneta – kažu u HT-u, ne precizirajući pri tome koji je razlog kvara.

Komentara 1

Avatar HRB
HRB
21:31 04.12.2013.

T-com je naslijedio svu garnituru udboagenata iz Jugoslavije-Hrvatske. Oni su tu mirno nastavili raditi svoj prljavi posao i ostavljali su iza sebe nasljednike prije odlaska u mirovinu. Nad njima je bdio prvo Tata a nakon toga sin koji je sadada savjetnik na Pantovčaku . Sa Lex Perkovićem počinje sve i završava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije