Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUŽENJE NA TRIBINAMA

Brnabić i njezina partnerica gledale utakmicu na stadionu: 'Čestitke svim igračima'

Ana Brnabić,Xavier Bettel ‏i njihovi partneri
Foto: Twitter
11.09.2019.
u 11:08

Čestitke i nogometašima prijateljskog Luksemburga na hrabroj borbi, rekla je Brnabić nakon utakmice

Igrači Srbije pobijedili su sinoć Luksemburg na kvalifikacijama za Euro, a s njima je na tribinama stadiona Josy Barthela slavila i njihova premijerka Ana Brnabić.

Na stadionu je bila u društvu svoje partnerice Milice Đurđi, premijera Luksemburga Xaviera Bettel‏a i njegova partnera Gauthiera Destenaya.

– Pobjeda reprezentacije Srbije nad Luksemburgom najbolji je završetak moje posjete toj zemlji. Čestitam našim nogometašima i cijelom timu na trudu. Čestitke i nogometašima prijateljskog Luksemburga na hrabroj borbi – rekla je Brnabić nakon utakmice koju je Srbija dobila s rezultatom 3:1, piše Blic.

Komentara 20

LJ
ljutko
11:24 11.09.2019.

Ma jeb.mi se za srpsku premjerku i njenu parternicu i za srpsku reprezentaciju ( sad me slobodno blokirte na mjesec dana)

DU
Deleted user
11:25 11.09.2019.

I ovo je vijest u HR medjima?Pacijenti jedni i drugi!

ML
mlado
11:20 11.09.2019.

Ovo je vijest? Srozavanje na najniže moguće grane se nastavlja. Zbogom pameti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije