Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMJENIK PREDSJEDNIKA HDZ-a

Brkić: 'Skidanje imuniteta Lovri Kuščeviću može naštetiti HDZ-u'

Milijan Brkić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
02.09.2019.
u 20:24

Brkić je komentirao i mogućnost da SDSS napusti vladajuću koaliciju, poručivši predsjedniku te stranke Miloradu Pupovcu da ne može gledati trn u oku brata Hrvata, a ne vidjeti tenk u svom.

 Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić izjavio je u ponedjeljak u Karlovcu da skidanje imuniteta bivšem ministru uprave i bivšem političkom tajniku HDZ-a Lovri Kuščeviću spada u uobičajenu proceduru, ali da to potencijalno može donijeti "izvjesnu štetu" HDZ-u".

"To je uobičajena procedura temeljem zahtjeva pravosudnih tijela a sve daljnje procedure, procese i aktivnosti nadležnih tijela ne bih komentirao. Naravno da uvijek postoji izvjesna politička šteta na bilo kakve radnje i procese u kojima se spominje bilo koji HDZ-ovac. Ali nemojmo ganjati vještice, osuđivati prije suda, nismo suci - pustimo nadležnim tijelima da odrade svoj posao", rekao je Brkić.

Brkić je komentirao i mogućnost da SDSS napusti vladajuću koaliciju, poručivši predsjedniku te stranke Miloradu Pupovcu da ne može gledati trn u oku brata Hrvata, a ne vidjeti tenk u svom.

"Gospodinu Pupovcu poručio bih kako ne može gledati trn u oku brata svog Hrvata, a ne vidjeti deblo, odnosno tenk u svome oku", rekao je Brkić.

"Svi u Hrvatskoj moraju se već jednom pomiriti s činjenicom da je stvorena hrvatska država, da je stvorena u obrambenom Domovinskom ratu. Na Hrvatsku je izvršena brutalna velikosrpska agresija, a svi koji se ne mogu pomiriti s time - krajnje im je vrijeme da shvate, da puste napokon Hrvatsku, hrvatski narod i građane da živimo u miru, blagostanju i da gledamo naprijed u budućnost", rekao je Brkić.

Poruku je uputio i srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću.

"Onima koji to ne shvaćaju poručio bih da im uzor bude njemački predsjednik koji se u Varšavi, na obljetnici agresije Njemačke na Poljsku, ispričao narodu Poljske i pozvao na oprost. Mislim da bi i gospodin Vučić, koji još uvijek vjeruje u čarolije velike Srbije, trebao prestati vjerovati u te čarolije i mislim da bi mu predsjednik Njemačke trebao biti uzor", napomenuo je Brkić

Komentara 13

DU
Deleted user
06:13 03.09.2019.

Naš je Vaso iz krajeva gdje se poštenje mijeri novcem a ne obrazom , živi primjer je majstor čije ime počinje sa slovom z. Ali ima pravo počinjem polako uvidjati da od obraza možeš živjeti jedino ako se baviš manekenstvom stoga uvidjeh da se moram hitno promijeniti, kao prvo redovito po mogućnosti svake nedelje moram otići na svetu misu , tamo upoznati neku važnu facu iz najpoštenije najdomoljubnije partije , postati mu mu kumom i eto me u raju , nema veze što će me sirotinja nazivati uhljebom važno je da je dobro meni i mojima.

BJ
BjeloglaviSup
21:36 02.09.2019.

Brkiću očito nisi čuo za poštenje, a ne interes

IB
iva.begovic
07:18 03.09.2019.

Najmanje 60 % članova HDZa ima prste u pekmezu. Oni ostvaruju neke prednosti pri stjecanju dobara i u karijeri, isključivo na osnovi političke pripadnosti. Ti su članovi sada konsternirani. Ali dugoročno, da bi HDZ opstao i bez i nakon Plenkovića, neophodno je da se pročisti. Jer što vrijeme više odmiče to teže će im biti zavaravati javnosti, a nemoguće će postati pronaći među njima osobu čista lica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije