Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA SMS

Brkić o aferi "SMS": U tu se medijsku operaciju uključila stara struktura Udbe

Milijan Bekić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
08.05.2019.
u 21:35

Koliko sam upućen u povijest, ‘mali Ranković’ bio je suradnik zločinca Tita i pao je jer je prisluškivao Tita i Jovanku. Sada se mene stavlja u kontekst da sam ja prisluškivao ministra unutarnjih poslova i predsjednika Vlade, samo ne znam jesu li spomenuli Jovanku, kaže Brkić

Jako je zanimljivo da su navodni mailovi i SMS-ovi koji su navodno pronađeni kod Varge, kad su u pitanju druge osobe – laž. Cijela javnost zna da se spominjalo puno imena, a samo kad su moje ime i prezime u pitanju, onda je sve istina. Zašto je to tako, jako je zanimljivo – izjavio je Milijan Brkić novinarima prije početka sjednice Predsjedništva HDZ-a na pitanja novinara da komentira to što se njegovo ime spominje uz navodni pokušaj prisluškivanja ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića te koja je tu njegova uloga.

VIDEO - Milijan Brkić govori o aferi "sms"

U vezi s, kako je rekao, dezinformacijama u medijima, poručio je kako je zanimljivo to što je prošlog vikenda (u jednoj analizi op.a) proglašen “malim Rankovićem”.

– Koliko sam upućen u povijest, ‘mali Ranković’ bio je suradnik zločinca Tita i pao je jer je prisluškivao Tita i Jovanku. Sada se mene stavlja u kontekst da sam ja prisluškivao ministra unutarnjih poslova i predsjednika Vlade, samo ne znam jesu li spomenuli Jovanku. Evidentno je da se u tu operaciju uključila stara struktura UDBA-e. To je njihov obrazac. Naravno, stari pas koristi trikove koje je naučio – rekao je Brkić, ali nije htio otkriti imena ljudi koji pripadaju tim strukturama i koji mu podmeću.

Andrej Plenković, šef HDZ-a, na Predsjedništvu je, doznajemo, tek rekao da institucije trebaju odraditi svoj posao i da se u tu priču (navodnog prisluškivanja op.a.) ne treba miješati dok sve činjenice ne budu poznate. Nitko od članova Predsjedništva nije Brkića ništa pitao o toj aferi.

 

Komentara 51

BR
branimir03
23:55 08.05.2019.

dajte tom jadniku mir rasplakati ćete koljindu.šmrc šmrc

EO
eon
18:39 08.05.2019.

Čuj tog Brkića.. To je stvarno idiot. Sad ga je dosta. Daj ga maknite više te politike. On je obična opasnost i virus u cijeloj državi

Avatar links
links
18:34 08.05.2019.

ne damo Vasu, svi smo mi Vaso!!! hahahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije