Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVA KANDIDATURE

Brkić: Nisam ja rođen da budem zamjenik predsjednika HDZ-a ni predsjednik HDZ-a

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
05.01.2020.
u 21:31

Nakon što su objavljeni rezultati prema kojima je izgubila HDZ-ova kandidatkinja, mnogi krive upravo vodstvo HDZ-a za takav rezultat.

Potpredsjednik HDZ-a Milijan Brkić osvrnuo se na rezultate predsjedničkih izbora prema kojima je izgubila Kolinda Grabar-Kitarović, aktualna predsjednica i kandidatkinja HDZ-a. 

- Želim zahvaliti svima koji su izašli. Čestitam Milanoviću koji je ostvario pobjedu. Hrvatski narod je poslao poruku. Hrvatski narod je izabrao predsjednika kakvog oni žele. Mi u HDZ-u moramo analizirati rezultate - kazao je Brkić.

- Dosad sam se kandidirao na određene dužnosti unutar HDZ-a i na sve sam izabran. I sada ću se sigurno kandidirati na jednu od pozicija, na koju još ne znam. Siguran sam da ću pobijediti. Nisam rođen da budem zamjenik predsjednika HDZ-a ni predsjednik HDZ-a. Ja sam rođen da služim svom narodu, a na kojoj pozicije to ćemo još vidjeti", rekao je Brkić.  

Nakon što su objavljeni rezultati prema kojima je izgubila HDZ-ova kandidatkinja, mnogi krive upravo vodstvo HDZ-a za takav rezultat. 

Komentara 16

Avatar comandante
comandante
22:25 05.01.2020.

nisi , rodjen si da špijuniraš i fotokopiraš

PR
Protivcenzure
22:36 05.01.2020.

pokazao si koliko tvoj angažman vrijedi....pa ti si joj smanjio postotak od kada si ušao u kampanju!!! samo se ti kandidiraj i ti i plenković nemate šanse.

Avatar Dančo3
Dančo3
08:38 06.01.2020.

Samo nam još ti nedostaješ na čelu HDZ-a i onda možemo pokopat stranku. Treba Plenki to pomest do temelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije