Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi detalji

Brkić će dati novi iskaz ako ga DORH pozove: 'Sve je u tom spisu'

Milijan Brkić
Petar Glebov/Pixsell
05.10.2018.
u 15:24

Potvrdio je kako je već jednom svjedočio na DORH-u o aferi curenja informacija u vezi istrage elitne prostitucije

Nakon što je glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić danas izjavio kako oni nemaju podatak da je Brkić dao bilo kakav iskaz, Brkić tvrdi suprotno.

Potvrdio je kako je već jednom svjedočio na DORH-u o aferi curenja informacija u vezi istrage elitne prostitucije.

- Sve je u tom spisu - poručio je Brkić za 24sata.

Jelenić je kazao kako će izgubljeni spis rekonstruirati i istražiti što se točno dogodilo. A ispitat će se i sve osobe koje su tada bile uključene u cijeli slučaj, kao i Željku Pokupec, tadašnje državne odvjetnice, a ispitat će se naravno i Brkić koji je izjavio da će se odazvati 'kao i svaki drugi građanin'.

Ključne riječi

Komentara 71

RO
Rob30
15:39 05.10.2018.

Pa zna se tko je zaduzio spis .to su osnovni administrativni poslovi pa bi bilo lijepo da se kaze o kojoj osobi se radi a dalje je lako povezati

GL
GLASAČISVI
16:31 05.10.2018.

Zanimljivo Svi političari i svi novinari pišu, slikaju, objavljuju i komentiraju. Traže spis!? Nitko ne spominje tjednik NACIONAL koji je nedavno objavio djelove iz spisa. Kako je ovo moguće!? Smiješno.😂😂😂

Avatar Urbani
Urbani
17:00 05.10.2018.

Ostojic i Bajic su podmetali ovakve "dokaze pred svake izbore, kasnije ih uklanjali da bi se spasili od pravosudnog progona, svaki dan su neki izbori pravdali se! Nadam se da je ovo kraj njihovu manipuliranju da ce se pravosudje procistiti i dobijemo pravnu drzavu. Tko ne vjeruje nek se sjeti Lex Perkovic, Lustracija!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije