Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U predahu izbora

Brižni tata Tomislav Karamarko na krizmi sina Martina

karamarko krizma kćer
Boris Ščitar/VLM
12.05.2012.
u 23:03

Sin Martin bio je razlogom za današnje obiteljsko okupljanje u prigodi mladićeve krizme

Premda razveden od supruge Enise, o čemu je ovih dana nevoljko progovorio u medijima, kandidat na predstojećim unutarstranačkim izborima za predsjednika HDZ-a Tomislav Karamarko ostao je brižan otac svojoj djeci, kćeri i sinu.

A upravo je sin Martin, mlađi od dvoje djece, bio razlogom za današnje obiteljsko okupljanje u prigodi mladićeve krizme u crkvi Presvetog Srca Isusovog u Palmotićevoj ulici u Zagrebu, koje je negdašnji ministar policije pohodio u društvu kćeri Lane.

Ključne riječi

Komentara 86

OB
-obrisani-
22:53 13.05.2012.

I poslije Glavaša - Karamarko! HDZ-ovci, teško vama! --- 13.05.2012. u 20:52h ruzicaruzic je napisao/la: + - 13.05.2012. u 12:46h baza je napisao/la: Povraća mi se od ovog naslova Obavještajno-medijsko-političko podzemlje u Hrvatskoj i van Hrvatske očito da ima svogvog favorita za novog predsjednika HDZ-a u osobi Tomislava Karamarka, koji je vodio dva puta Mesićevu predsjedničku, bio Manolićev učenik i koji je progonio i uhitio Antu Gotovinu. Mislim da će taj sabor HDZ-a trebat čuvat vojska jer s Karamarkom u igri svašta se još tamo može dogoditi. Neki delegati već sada se boje za vlastiti život...Tak Karamarko je prijetnja HDZ-u i našoj državi I AKO ME PAMĆENJE DOBRO SLUŽI SVOJEDOBNO MU JE TAJNICA BILA OD MLADENA BARIŠIĆA KĆI. PAMETNOM DOSTA!

MA
maaraa
12:10 13.05.2012.

na Krizmu-u Crkvu u trapericama??????????????

NB
Navrnuti Bracanin
10:22 13.05.2012.

Nije bio kum nego kuma. Jaca :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije