Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ujedinjeno Kraljevstvo
Povratak na članak

Britanski zastupnici traže mjere protiv "prljavog" ruskog novca

Vlada je izgnala ruske diplomate i najavila da će goniti "kriminalce i korumpirane elite"

Komentari 6

BL
bluesbob
13:30 21.05.2018.

Arapski im ne smeta...

VL
2X
2Xgeneral
11:37 21.05.2018.

rano su se sjetili. london krcat ruskih tajkuna i pokradenih para.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:37 21.05.2018.

bitno je naglasiti dio rečenice 'više nije...'. treba biti načisto da otkad je putin ovladao rusijom, niti jedan milijarder više ne iznosi novce iz rusije samo tako, ako ne plati i zadnju kopjejku poreza. sad više nema novca iz rusije da tjera londonski city, a i arapske pipe polako presušuju, pa se englez sjetio nekog morala, i drugima propovijedati. bez opljačkanog novca deponiranog u londonu i zaštite engleske tog novca od država koje ga potražuju, nikad engleska ne bi bila moćna. ali, kao što rekosmo, novac polako nestaje, ne dolazi više u london. nego, što sa novcem 700 bogataša iz rusije, koji su se smjestili u londonu? od toga ih je barem 100 rusija tražila zbog pronevjera. dal je to konačno priznanje londona da je protuzakonito čuvao kriminalce od ruske pravne države? nego, romanu abramoviću je istekla viza... odbili mu zahtjev za trajno boravište u engleskoj. u rusiji je veliki investitor u stanogradnji po moskvi. a da englezi isporuče sve krimose koje rusija traži? joj, zaboravih skoro. znate da su englezi za 200% povećali dobavu plina iz rusije..?

VL
BO
bojnik
15:49 29.05.2018.

ha-ha ima li ista prljavije od genocidne engleske!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.