Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavlja se agonija

Britanski sud ni jučer nije odonio odluku o izručenju Ejupa Ganića

ejup
13.04.2010.
u 15:08

Donošenje odluke odgođeno je na tjedan dana jer je obrana tražila dodatno vrijeme za pripremu.

Britanski sud ni danas nije donio odluku o izručenju Ejupa Ganića, člana ratnog Predsjedništva BiH. Donošenje odluke odgođeno je na tjedan dana jer je obrana tražila dodatno vrijeme za pripremu.

Ganićev branitelj Damir Arnaut demantirao je medijske napise o tome da je odobren zahtjev Srbije za njegovu ekstradiciju. Ganiću se stavlja na teret tri kaznena djela - ratni zločin protiv ranjenika, protupravno ubijanje neprijatelja te upotreba nedopuštenih sredstava u ratu.

Ključne riječi

Komentara 29

OB
-obrisani-
19:50 13.04.2010.

Englezima, smeta Ganic i svi poput Ganic koji su ustali da zastite svoj narod od pokolje cetnicke kame.... Vjerovatno je Ganic, trebao dozvoliti da cetnicki rezervisti iz JNA izadzu sa svim naoruzanjem iz kasarne, da se popnu na najblize brdodo i da nas sve pobiju...Tada bi bili sretni !!!!!!!!!

OB
-obrisani-
15:30 14.04.2010.

Zlocin je zlocin, I treba biti svaki procesuiran. Ali da Srbija sudi Ganicu, to nije pravda - to je cirkus. Upravo te 92 vidjelo se sta Srbija misli o Ganicu I njemu slicnima. Sto je potvrdjeno u Srebrenici, a cijeg izvodjaca radova I dalje ta istaSrbija cuva kao najvece blago. Stoga, da je postenih namjera, pocistilo bi se prvo pred svojim vratima. Dakle, da se ne pituramo, nije radi pravde sav ovaj cirkus.

OB
-obrisani-
13:44 14.04.2010.

Bomba, po čemu se tužbe srpske vlade razlikuju od tužbi nacističkih vlasti protiv Židova? Da li je to što je netko osuđen na sudu faštističke države dokaz da je kriv?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije