Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas U VEČERNJEM

Britanski par uzeo 45.000 eura za sajam i nestao

Naslovnica 18. 2. 2019.
18.02.2019.
u 00:00

Trebala je to biti prva i najveća turistička biznis-burza u Hrvatskoj, a sada čeka svoj sudski epilog

Ono što se najavljivalo kao prva veća turistička biznis-burza u Hrvatskoj, s više od 400 međunarodnih turističkih kupaca iz 30 zemalja svijeta, pokazalo se velikom prijevarom. Takozvani organizator sajma Central European Tourism Summit Zagreb (CETS), britanski bračni par Lu i Andy Buchanan s tvrtkom Cent Euro Fairs SL registriranom u španjolskoj Malagi, nasamario je redom Turističku zajednicu Grada Zagreba, Hrvatsku turističku zajednicu, Hrvatsku gospodarsku komoru, neke županijske turističke zajednice, kompanije i turističke agencije, sponzore i izlagače, uzevši novac za sajam koji se po svemu sudeći neće održati.

Organizatori su, naime, još prije nekoliko mjeseci isparili zajedno s web-stranicom sajma. To tvrde svi navedeni sugovornici Poslovnog dnevnika koji će zatražiti pravnu zaštitu, no možda će za to morati potegnuti do Španjolske, sudeći po ugovoru o izlaganju koji su nam na uvid dali neki prevareni izlagači. Kako je poznato, još prošlog lipnja najavljeno je da će Zagreb početkom prosinca biti domaćin prve turističke burze za središnju Europu.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka ili u e-izdanju!

Od ostalih tema donosimo:

>> Duško Knežević: Idem do kraja u rušenju kleptokracije Mile Đukanovića

>> Kako u osobni bankrot

>> Večernji u lovu na divlje veprove

>> Velika nagradna igra - osvojite uređenje stana od čak 40.000 kuna

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
21:25 17.02.2019.

Hahahahahahaha .... Da li ima netko iskusan i pismen u RH ? Hahahahahahahaha

DU
Deleted user
21:38 17.02.2019.

To nije nitko ocekivao. Inace imamo dovoljno "svojih" za pokrasti novce. Jednostavno nije uobicajeno da nam drugi kradu.

MA
Mario
21:51 17.02.2019.

Al nam hercegovci vode politiku i gospodarstvo. Zato smo i došli na nivo BiH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije