Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna svoj identitet

Britanski mediji o misterioznom slučaju s Krka: 'Govori perfektan engleski, ali ne može se sjetiti imena'

Žena nađena na Krku
Foto: PU Primorsko-goranska
1/4
19.09.2021.
u 16:59

Kako su naglasili u Daily Mailu, ona se ne može sjetiti niti svoga imena. O slučaju je pisao i tabloid The Sun.

U nedjelju 12. rujna na području otoka Krka pronađena je ženska osoba srednjih godina koja se nije sjećala svog identiteta. Policijska uprava primorsko-goranska zbog toga je molila građane za pomoć ukoliko imaju saznanja o njoj. 

O ovom slučaju izvijestili su čak i britanski mediji. Daily Mail je o slučaju pisao ovako: “Misterij žene u šezdesetim godinama života pronađene na jednom hrvatskom otoku. Ona govori perfektan engleski, ali ne može se sjetiti svoga imena.”

Kako su naglasili u Daily Mailu, ona se ne može sjetiti niti svoga imena. O slučaju je pisao i tabloid The Sun"Izgubljena 'britanska' zagonetka. Misterij žene pronađene na hrvatskom otoku: Savršeno govori engleski, ali se ne sjeća vlastitog imena", njihov je naslov.

Podsjetimo, ženi starosti oko 60 godina pružena je liječnička pomoć. Srednje je tjelesne građe, visine 165 centimetara, plave kose do ramena i plavih očiju. U trenutku pronalaska bila je odjevena u tamnoplavu majicu na bijele pruge s kapuljačom, crne hlače, tenisice i platnenu kapu-šešir roze boje.

Komentara 28

PR
Prekosutra
18:42 19.09.2021.

Nevjerojatno! Ili je to adminu VL-a zadaca, da mi brise komentar za komentarom koji su u osnovi obrana Hrvatske i respekt prema Hrvatskoj! Ajde sad brisi i ovo!!!

FR
franjo2
18:25 19.09.2021.

A da uzmu otisak prsta pa ga pišalju u svaku državu sa Engleskim govornim područijem

Avatar Oneill
Oneill
18:10 19.09.2021.

The Sun je sličan ovome portalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije